Laatste nieuws over Netflix

Wanneer komt Ginny & Georgia seizoen 2 op Netflix?

Wanneer komt Ginny & Georgia seizoen 2 op Netflix? De Netflix Original werd voor zijn release bij de streamingdienst al vergeleken met Gilmore Girls. Toch duurde het enige tijd voordat meer bekend werd over de toekomst van Ginny & Georgia. We moesten wachten tot medio april tot duidelijk werd dat Ginny & Georgia terugkeert voor een tweede seizoen.

Moeder-dochter serie

Ginny & Georgia is een gloednieuwe moeder-dochter serie. We volgen de vijftienjarige Ginny Miller en de dertigjarige moeder Georgia Miller. Hun relatie is aardig gecompliceerd en het is overduidelijk dat Ginny zich een stuk volwassener voelt dan haar moeder. Ondertussen vindt Ginny het vervelend dat haar moeder aandacht krijgt van haar klasgenoten. Ze proberen nu een nieuw leven op te bouwen in het pittoreske New England, maar ondertussen bewaart Georgia een groot geheim.

Wanneer komt Ginny & Georgia seizoen 2 op Netflix?

Wanneer komt Ginny & Georgia seizoen 2 op Netflix? Netflix heeft enige tijd gewacht om meer bekend te maken over het tweede seizoen van Ginny & Georgia. Vreemd is dat niet. Het is namelijk een gloednieuwe serie en dat betekent dat Netflix tijd nodig heeft om de nodige cijfers te verzamelen. Als de serie goed wordt ontvangen, is de kans groot dat er een tweede seizoen wordt besteld.

En dat bleek ook het geval, want in april 2021 werd duidelijk dat er een vervolg komt. Op 5 januari is het zover. Ondertussen aan de slag met soortgelijke series? Denk ook eens aan Gilmore Girls of Dead To Me.

➡ Lees ook: Ginny & Georgia seizoen 2: Alles wat we al weten

Wil je direct op de hoogte gebracht worden als Ginny & Georgia seizoen 2 op Netflix staat? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief!

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?