Laatste nieuws over Netflix

Alle seizoen van Glee in juni op Netflix

Glee op Netflix, dat zou nog eens mooi zijn! Populair is de serie zeker geweest en zou dan ook een mooie toevoeging zijn voor de streamingdienst. De geruchten zijn er al tijden dat Glee naar Netflix komt, maar nu is de datum officieel bekendgemaakt!

Glee: Komische muzikale serie

Glee is een ultieme feelgood serie, waarin humor, drama en muziek zich afwisselt. Scholieren op een fictieve school in Ohio richten een koor op, de McKinley High’s Glee Club. Makkelijk hebben de jongeren het alleen niet. Ze moeten continu de strijd aan gaan tegen de vooroordelen van hun ‘hippere’ leeftijdsgenoten  en soms zelfs van leraren.

Zo leren we hun gebreken kennen, maar is het altijd de muziek die voor de lach zorgt.Glee is één van de zeer succesvolle projecten van Ryan Murphy, ook de man achter American Horror Story en sinds kort exclusief voor Netflix aan de slag.

Wanneer komt Glee op Netflix?

Glee heeft zes seizoenen gedraaid, met in totaal 121 afleveringen. De serie begon op 19 mei 2009 en nu tien jaar later heeft Netflix officieel naar buiten gebracht wanneer het zover is. Op 30 juni zullen alle zes de seizoenen in één keer op de streamingdienst verschijnen! Laat 30 juni nou ook nog eens op een zondag vallen, dat wordt dus een hele dag op de bank bingewatchen!

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?