Laatste nieuws over Netflix

Wanneer komt Good Girls seizoen 3 op Netflix?

Wanneer komt Good Girls seizoen 3 op Netflix? Nu het tweede seizoen van de de dramakomedieserie bij Netflix te bekijken is, is het de vraag of en wanneer een derde seizoen van de reeks verschijnt. Gelukkig weten we nu al dat NBC een derde seizoen heeft besteld van de reeks.

Good Girls

Good Girls vertelt het verhaal van drie moeders uit de suburbs die niet alles op een rijtje hebben. Vooral financieel gezien kunnen de drie dames wel een boost gebruiken. Als ze op het geniale idee komen op een supermarkt te overvallen om aan meer geld te komen, kunnen ze niet weten dat ze terecht komen in een keiharde criminele wereld. Al snel veranderen de drie hoofdpersonen Beth, Ruby en Annie van onschuldige moeders in keiharde criminelen.

Wanneer komt Good Girls seizoen 3 op Netflix?

Wanneer komt Good Girls seizoen 3 op Netflix? Het goede nieuws is dat NBC nu al bekend heeft gemaakt dat er een derde seizoen komt. “We zijn zo enthousiast dat we de vriendschap en de avonturen van deze drie ongelooflijke vrouwen kunnen blijven volgen”, is men bij NBC tevreden.

Een releasedatum voor seizoen 3 is nog niet bekend, maar het ziet ernaar uit dat de uitzendingen op z’n vroegst in februari of maart 2020 bij NBC verschijnen. Bij seizoen 2 verscheen de serie razendsnel na de laatste uitzending bij NBC volledig op Netflix. Het is afwachten of dat ook bij seizoen 3 gebeurt.

Wil jij als eerste weten wanneer Good Girls seizoen 3 op Netflix komt? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief!

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?