Laatste nieuws over Netflix

Wanneer komt Good Witch seizoen 6 op Netflix?

Wanneer komt Good Witch seizoen 6 op Netflix? Het goede nieuws is dat we nu al weten dat er een zesde seizoen komt van de reeks. Die vernieuwing kwam drie weken voordat het vijfde seizoen van start ging bij Hallmark Channel. Een officiële releasedatum van seizoen 6 is nog niet bekend, maar we kunnen alvast een voorzichtige schatting doen.

Good Witch

Netflix heeft meerdere series van Hallmark Channel in zijn assortiment. Een daarvan is Good Witch, een verhaal dat is gebaseerd op de gelijknamige filmreeks waarin het draait om de goede heks Cassandra Nightingale en haar dochter Grace.

Ze wonen in Middleton, waar Cassie ook werkzaam is in haar eigen winkel en bed & breakfast. Veel verandert in haar leven als ze plotseling nieuwe buren krijgt. Want het duurt niet lang voordat haar nieuwe buren het gedrag van Cassie en Grace wantrouwen.

Wanneer komt Good Witch seizoen 6 op Netflix?

Wanneer komt Good Witch seizoen 6 op Netflix? Helaas weten we nog niets over de releasedatum van seizoen 6 van Good Witch, maar voor nu weten we al dat er een zesde seizoen is besteld. Door naar het verleden te kijken, kunnen we ook alvast een voorzichtige schatting doen wat betreft de release van het zesde seizoen.

Zo werd het vijfde seizoen van Good Witch in juli 2019 uitgezonden bij Hallmark Channel en werd het complete seizoen vervolgens eind 2019 toegevoegd aan het aanbod van Netflix. Zodra bekend is wanneer Good Witch seizoen 6 van start gaat bij Hallmark Channel, lijken we ook in te kunnen schatten wanneer het seizoen volgt op Netflix. Voor nu ziet het eruit naar eind 2020.

Wil je direct op de hoogte gebracht worden als Good Witch seizoen 6 op Netflix staat? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief!

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?