Laatste nieuws over Netflix

Wanneer komt Gotham seizoen 3 op Netflix?

Als trouwe volger van Gotham is het je ongetwijfeld opgevallen dat Netflix in Nederland een aantal seizoenen achterloopt. Terwijl in de Verenigde Staten het vierde seizoen al wordt uitgezonden bij Fox, moeten we het op Netflix stellen met de eerste twee seizoenen van de serie. De grote vraag is dan ook: Wanneer komt Gotham seizoen 3 op Netflix?

Gotham

In Gotham, een stad waar misdaad centraal staat, worden Thomas en Martha Wayne vermoord voor de ogen van de jonge Bruce Wayne. Het is de bedoeling dat detective James Gordon en zijn cynische partner Harvey Bullock de zaak snel oplossen, al blijkt dat niet zo eenvoudig te zijn. Geïnspireerd door het verlangen van Bruce naar gerechtigheid zorgt ervoor dat Gordon er alles aan doet om de dader te vinden.

Het blijkt het begin te zijn van de eenzame zoektocht van Gordon, die zelfs tegenover zijn eigen kameraden en de onderwereld komt te staan. De oorlogen die daarop volgen inspireren de jonge Bruce om alles te doen voor gerechtigheid. Hij ontpopt zich dan ook als The Batman.

Wanneer komt Gotham seizoen 3 op Netflix?

Terwijl Gotham in Amerika al bezig is aan zijn vierde seizoen, wachten we in Nederland nog vol smart op Gotham seizoen 3. Het ziet er ook naar uit dat we nog even geduld moeten hebben. Het tweede seizoen van Gotham kwam op 1 september 2017 op Netflix.

We kunnen dan ook wel met redelijke zekerheid de conclusie trekken dat het derde seizoen van Gotham rond diezelfde tijd in 2018 verschijnt. De verwachting is dan ook dat Gotham seizoen 3 in het derde kwartaal van 2018 op Netflix verschijnt.

Wil je direct op de hoogte gebracht worden als het bekend is wanneer Gotham seizoen 3 op Netflix verschijnt? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief!

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?