Laatste nieuws over Netflix

Wanneer komt Grace and Frankie seizoen 5 op Netflix?

Wanneer verschijnt het vijfde seizoen van Grace and Frankie op Netflix? De grote cliffhanger aan het einde van de vierde campagne vraagt om een snel vervolg, deze werd gelukkig snel besteld door Netflix. Nu is het wachten op de release van seizoen vijf van Grace and Frankie.

Grace and Frankie kunnen elkaar eerst niet luchten

Jane Fonda en Lily Tomlin spelen in de komedieserie Grace and Frankie. Grace is een dame van stand en heeft een succesvol bedrijf gerund. Frankie is juist een losbol die geniet van het leven en zich aan geen enkele regel wil houden. Ze kunnen elkaar niet luchten of zien en hebben alleen contact omdat hun twee mannen samen een advocatenkantoor hebben.

Stiekem blijken Robert (Martin Sheen) en Sol (Sam Waterston) al jaren een relatie te hebben. Grace and Frankie begint dan ook met de scene dat ze te horen krijgen dat hun mannen willen scheiden en samen gaan trouwen. Opeens zitten de dames dus met elkaar opgescheept.

Nu zijn ze twee handen op één buik

Door de seizoenen heen kruipen Grace and Frankie steeds meer naar elkaar toe en maken ze zelfs keuzes om juist bij elkaar te kunnen zijn. Ze beginnen een eigen bedrijf en belanden door een valstrik van hun kinderen ook samen in een bejaardencentrum. Aan het einde van het vierde seizoen weten ze hieruit te ontsnappen, maar buiten het verblijf wacht ze een nare verrassing. Hun strandhuis is inmiddels namelijk verkocht…

Wanneer begint Grace and Frankie seizoen 5 op Netflix

De fans schreeuwen dan ook om een vijfde seizoen van Grace and Frankie. Deze werd al zeer snel besteld, waarop de opnames ook niet lang op zich lieten wachten. Zo leerden we onder meer dat RuPaul een gastrol zal vertolken in het vijfde seizoen. Wanneer seizoen vijf exact begint heeft Netflix niet bekendgemaakt, wel kunnen we voor Grace and Frankie seizoen 5 een aardige inschatting maken.

De eerste twee seizoenen verschenen begin mei, het derde al in maart en het vierde seizoen zelfs al in januari 2018. Doordat de opnames al snel begonnen ligt het in de lijn der verwachting dat er opnieuw een jaar óf iets minder tussen het vierde en vijfde seizoen zal zitten. Onze schatting is dan ook de eerste maanden van 2019. Op 3 december werd duidelijk dat Grace and Frankie op 18 januari 2019 terugkeert voor zijn vijfde seizoen.

Wil je als eerste op de hoogte worden gebracht als Grace and Frankie seizoen 5 op Netflix komt? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief!

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?