Laatste nieuws over Netflix

Wanneer komt Grace and Frankie seizoen 7 op Netflix?

Wanneer komt Grace and Frankie seizoen 7 op Netflix en wordt de serie afgesloten. Nog voor de release van het zesde seizoen werd namelijk bekendgemaakt dat de komische dramareeks na zeven campagnes ermee zou gaan stoppen. Daarmee is het wel gelijk de langst lopende serie op Netflix.

Twee vrouwen tegen wil en dank bij elkaar

De start van Grace and Frankie is één van de meest hilarische scenes ooit in een serie. De twee vrouwen kunnen niet meer van elkaar verschillen, maar ze zitten tijdens etentjes met elkaar opgescheept doordat hun mannen een advocatenkantoor runnen. Terwijl ze allebei dromen van een rustig pensioen, komen de mannen met groot nieuws. Ze blijken al jarenlang in het geheim een relatie te hebben, komen samen uit de kast en gaan trouwen.

Zo zit de arrogante en statige Grace opeens opgescheept met de warrige losbol Frankie opgescheept. Waar ze eerst niets van elkaar moeten hebben, groeien ze langzaam naar elkaar toe. Uiteindelijk ontstaat er een bijzondere band, al loopt deze ieder seizoen wel een keer een deukje op.

Wanneer komt Grace and Frankie seizoen 7 op Netflix?

Zes seizoenen staan op Netflix, nu is de vraag wanneer komt Grace and Frankie seizoen 7 op Netflix? Daar is een vrij gericht antwoord op te geven. De verwachting is namelijk dat dit in januari 2021 zal zijn. De serie heeft telkens één seizoen per jaar zien verschijnen, waarbij de datum wel stilletjes terug schoof. De eerste twee jaargangen kwamen in mei, daarna een seizoen in maart en vanaf het vierde seizoen is het telkens januari geweest.

Er bestaat een kans dat het seizoen 7 van Grace and Frankie eerder komt, doordat al in een zeer vroeg stadium bekend werd gemaakt dat het seizoen groen licht kreeg. Eerder dan het einde van 2020 is echter niet realistisch. Het zevende seizoen zal overigens langer zijn. In plaats van de gebruikelijke dertien afleveringen zullen er zestien afleveringen worden gemaakt. Daarmee is Grace and Frankie de Netflix-serie met de meeste afleveringen. In totaal 94.

Wil je direct op de hoogte gebracht worden als bekend is wanneer Grace and Frankie seizoen 7 op Netflix verschijnt? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief!

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?