Laatste nieuws over Netflix

Wanneer komt Grand Army seizoen 2 op Netflix?

Wanneer komt Grand Army seizoen 2 op Netflix? Met Grand Army heeft Netflix een nieuwe Amerikaanse dramaserie te pakken. De reeks speelt zich af op een school. Of we ook een tweede seizoen mogen verwachten van Grand Army is echter nog maar zeer de vraag.

Amerikaanse dramaserie

In Grand Army draait het om vijf verschillende studenten en hun eigen verhalen terwijl ze aan de slag gaan op Grand Army High School. De vijf tieners ervaren hoe het is om te leven in de grote stad en moeten omgaan met seksuele, raciale en economische politiek. Ondertussen vechten ze om te slagen en iemand te worden.

Wanneer komt Grand Army seizoen 2 op Netflix?

Wanneer komt Grand Army seizoen 2 op Netflix? Helaas is het nog niet bekend of een tweede seizoen van Grand Army mogen verwachten. Dat heeft alles te maken met het feit dat de Amerikaanse dramaserie gloednieuw is. Netflix heeft dan ook nog geen idee hoe de reeks ontvangen gaat worden en wacht met nieuwe series eerst even af.

Vaak wordt ongeveer twee maanden na de release van het eerste seizoen van een serie bekend of er ook een vervolg komt. Op die manier kan Netflix peilen hoe de serie is ontvangen en of kijkers graag een vervolg zien. Mocht er een tweede seizoen komen van Grand Army dan verwachten we die pas ergens in 2021. Ondertussen aan de slag met een soortgelijke serie? Denk eens aan Élite.

Wil je direct op de hoogte gebracht worden als Grand Army seizoen 2 op Netflix staat? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief!

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?