Laatste nieuws over Netflix

Wanneer komt Hache seizoen 2 op Netflix?

Wanneer komt Hache seizoen 2 op Netflix? Met de misdaaddramaserie Hache heeft Netflix er opnieuw een Spaanse titel bij. Deze Netflix Original is sinds 1 november te bekijken bij Netflix en de vraag is nu of het bij één seizoen blijft of dat we meer mogen verwachten van Hache.

Spaanse misdaaddrama

Hache is de Hache is de nieuwste Spaanse serie op Netflix. De streamingdienst heeft al een aantal Spaanse titels aangekocht, maar veel Spaanse Netflix Originals zijn er nog niet. Hache is na La Casa de Papel, Elite, Paquita Salas en Las Chicas del Cable de vijfde in de lijst.

In Hache worden we meegenomen naar het Barcelona van de jaren 60. Daar zien we hoe Helena het hart verovert van de leider van een heroïnekartel. Het duurt echter niet lang voordat ze weet hoe ze binnen de bende hogerop kan komen. Het eerste seizoen van Hache telt acht afleveringen en is sinds 1 november te bekijken op Netflix.

Wanneer komt Hache seizoen 2 op Netflix?

Wanneer komt Hache seizoen 2 op Netflix? Helaas is er nog niets bekend over de toekomst van Hache. Dat betekent echter niet dat we per definitie geen tweede seizoen van de Spaanse serie hoeven te verwachten. Gezien het bij Hache gaat om een Netflix Original kan Netflix eerst afwachten hoe de kijkcijfers en reacties zijn op de acht verschenen afleveringen voordat wat wordt bepaald over de toekomst. Een eventueel tweede seizoen lijken we op zijn vroegst pas eind 2020 op Netflix te hoeven verwachten.

Wil je direct op de hoogte gebracht worden als Atypical seizoen 4 op Netflix staat? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief!

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?