Laatste nieuws over Netflix

Wanneer komt Happy! seizoen 3 op Netflix

Wanneer komt Happy! seizoen 3 op Netflix. Het is nog onduidelijk of er nog een derde seizoen komt van de komedieserie. Happy! is afkomstig van Syfy en dat netwerk heeft nog geen derde seizoen besteld. Dat betekent echter niet dat we ons al serieus zorgen hoeven maken over de toekomst van de reeks.

Happy!

Happy! is gebaseerd op de gelijknamige stripboekverhalen van Grant Morrison en Darick Robertson. Op het eerste oog lijkt het misschien een komedieserie, maar het verhaal is keihard. De serie vertelt het verhaal van Nick Sax, een voormalig agent die tegenwoordig werkt als huurmoordenaar. Hij ziet het leven niet echt zitten en heeft op een dag het idee dat hij dood is als hij is neergeschoten.

Hij ziet nu tenslotte een blauwe eenhoorn, maar die komt met een merkwaardig verzoek. Nick krijgt de taak om een meisje te redden dat ontvoerd is door de Kerstman. Terwijl hij zelf denkt dat hij dood is of juist gek is geworden, blijkt hij ondertussen snel te moeten schakelen. Het meisje dat vermist is, is namelijk zijn dochter.

Wanneer komt Happy! seizoen 3 op Netflix

Wanneer komt Happy! seizoen 3 op Netflix? Het is nog onduidelijk of we in de toekomst een nieuw seizoen van Happy! mogen verwachten. De kijkcijfers van het tweede seizoen bij Syfy zijn flink gekelderd. Dat zou wel eens kunnen leiden tot annulering van de serie, maar dat is nog niet bevestigd. Mocht er een tweede seizoen komen, lijken we rekening te moeten houden met een release in 2020.

Wil je als eerste op de hoogte zijn wanneer Happy! seizoen 3 naar Netflix komt? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief!

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?