Laatste nieuws over Netflix

Wanneer komt Heartbreak High seizoen 2 op Netflix?

Heartbreak High is terug als reboot, maar wanneer verschijnt Heartbreak High seizoen 2 op Netflix? De streamingdienst heeft ervoor gekozen om aan de slag te gaan met een reboot van Heartbreak High. De Australische dramaserie was in het verleden tenslotte een groot succes. Zo draaide de serie tussen 1994 en 1999 en kreeg het maar liefst zeven seizoenen, maar hoe ziet de toekomst van de reboot eruit en mogen we een tweede seizoen verwachten van Heartbreak High op Netflix?

Terug naar school

In Heartbreak High gaan we terug nar school. De Australische tienerserie geeft ons namelijk een kijkje in de levens van een groep Australische tieners en hun docenten. In het eerste seizoen draait het om de ontdekking van een geheime kaart die alle geheime relaties van iedereen op Hartley High onthult. Dat brengt Amerie, de maker van de muurschildering, meteen in grote problemen. Lukt het haar om haar reputatie te herstellen en tegelijkertijd haar eigen liefdesleven uit te vinden?

Reboot

De nieuwe Heartbreak High is een reboot van de serie uit 1994. Die serie kwam tot stand als spin-off van de Australische film The Heartbreak Kid. Daarin werd een typische school inm de buitenwijken van Sydney gevolgd waarin leerlingen tussen de 16 en 18 jaar oud worstelen met liefdesverhalen, leraren, geweld, drugs en nog veel meer.

Wanneer komt Heartbreak High seizoen 2 op Netflix?

Wanneer komt Heartbreak High seizoen 2 op Netflix? Netflix heeft na de release van het eerste seizoen van Heartbreak High nog niets bekendgemaakt over het vervolg van de serie. Mede omdat de originele reeks liefst zeven seizoenen liep en toentertijd moest stoppen vanwege financiële problemen, gaan wij er vanuit dat Netflix de handdoek niet snel in de ring gooit voor Heartbreak High.

Mocht er een tweede seizoen worden besteld, dan zullen we wel even geduld moeten hebben totdat dat tweede seizoen ook daadwerkelijk op Netflix verschijnt. Naar verwachting zal het dan pas ergens in september 2022 zover zijn.

Wil je als eerste op de hoogte worden gebracht als Heartbreak High seizoen 2 op Netflix komt? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief!

Staat de originele Heartbreak High ook op Netflix?

Wil je terug naar de jaren’90, dan kan dat! De originele serie van Heartbreak High staat in zijn geheel – alle zeven seizoenen – op Netflix.

Zijn er soortgelijke series op Netflix?

Krijg je niet genoeg van opgroeiende tieners op school? Er zijn meerdere series op Netflix te bekijken. Denk eens aan Élite, Rebel Cheer Squad, Young Royals, Temporado de Verao of One of us is Lying.

Wie is Jeroen Koopman die Heartbreak High terugbracht?

De comeback van Heartbreak High komt dankzij Jeroen Koopman. De Nederlander was als tier groot fan van de Australische serie “In Heartbreak High deed het coolste en stoerste personage ook aan inlineskaten. Zelf was ik helemaal niet stoer. Ik wilde juist dat ik zo was als die ene jongen in de serie”, vertelde Koopman aan RTL Boulevard. In 2019 kocht hij de rechten van de serie en produceerde vervolgens de reboot.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?