Laatste nieuws over Netflix

Wanneer komt Heartstopper seizoen 3 op Netflix?

Wanneer komt Heartstopper seizoen 3 op Netflix? Het beste nieuws is er al, want het is al voor honderd procent zeker dat er een derde seizoen van Heartstopper zal verschijnen op Netflix. Alleen de grote vraag is dan nog, wanneer is het zover dat we weer in het verhaal van Nick en Charlie kunnen duiken.

I Love You!

Alice Oseman staat aan de basis van Heartstopper. Het begon als graphic novels en Netflix besloot om er een serie van te maken. Met succes. Het verhaal over studenten Nick Nelson en Charlie Spring bleek direct aan te slaan en hun zoektocht naar liefde kreeg steeds meer vorm.

In het tweede seizoen komen de twee steeds meer tot elkaar, gaan nog op bezoek in Parijs en bereiden zich voor op hun examens en het schoolbal. De makers van Heartstopper lieten ons achter met het moment dat Charlie een appje wilde sturen naar Nick, met de grote woorden I Love You. Hoe het verder gaat? Daarvoor moeten we wachten tot Netflix ook seizoen 3 van Hearstopper online brengt.

Wanneer komt Heartstopper seizoen 3 op Netflix?

Wanneer komt Heartstopper seizoen 3 op Netflix? Het mooist is dat het in ieder geval al voor het verschijnen van het tweede seizoen zeker was dat er een derde deel komt. Zo konden de makers dus zonder enig risico een aantal verhaallijnen open laten en cliffhangers inbouwen. Want in mei 2022 maakte Netflix bekend dat Heartstopper was verlengd voor niet één maar twee seizoenen. Zo was seizoen 3 van Heartstopper dus al een zekerheidje.

Bijkomend voordeel is dat de makers dus gelijk de verhaallijnen uit konden gaan zetten voor het derde seizoen. Het is niet bekend of de opnames ook aan elkaar zijn gekoppeld, bij sommige producties zie je namelijk dat twee films of twee seizoenen nagenoeg direct achter elkaar worden opgenomen. Dit is namelijk een stuk voordeliger voor de productiekosten en maakt het ook eenvoudiger om de cast bij elkaar te krijgen.

Wanneer zijn Nick en Charlie terug?

Toch ligt het voor de hand dat we wel een jaar moeten wachten op het vervolg. Grote series verschijnen op Netflix meestal met een tussenperiode van een jaar. Gaat Netflix zich daar ook nu aan houden, dan zal Heartstopper seizoen 3 in de zomer van 2024 verschijnen. Er zijn nog wel twee factoren die meespelen. De staking in de Verenigde Staten kan ervoor zorgen dat de serie sneller verschijnt, omdat Netflix gaten wil vullen. Omgekeerd kan het ook gebeuren dat de schrijvers- en acteursstaking overwaait naar Groot-Brittannië. In dat geval wordt het langer wachten op Heartstopper seizoen 3 op Netflix.

Wil je direct op de hoogte gebracht worden als het bekend is wanneer Heartstopper seizoen 3 op Netflix verschijnt? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief!

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?