Laatste nieuws over Netflix

Wanneer komt Het Gouden Uur seizoen 2 op Netflix?

Wanneer komt Het Gouden Uur seizoen 2 op Netflix? De Nederlandse serie is een grote hit gebleken bij de release op de publieke omroep en dat was niet anders toen de reeks op Netflix verscheen. Het goede nieuws is dat er ook al een tweede seizoen van Het Gouden Uur onder weg is, maar wanneer is seizoen 2 van Het Gouden Uur dan te zien op Netflix?

Nederlandse thrillerserie

Het Gouden Uur is een thrillerserie van Nederlandse bodem. De serie is afkomstig van de makers van Sleepers en draait om een rechercheur (Nasrdin Dchar). Als hij te horen krijgt dat zijn oude jeugdvriend Faysal in het land is, wordt er nog geen dag later een terreuraanslag gepleegd. Mardik denkt dat Faysal erachter zit. Hij kan zijn werk echter amper doen, omdat een AIVD-agente juist hem verdenkt. Het wordt een race tegen de klok om de daders te pakken.

Wanneer komt Het Gouden Uur seizoen 2 op Netflix?

Wanneer komt Het Gouden Uur seizoen 2 op Netflix? Door het open einde van het eerste seizoen een vraag die veel kijkers zullen hebben. De AVRO/TROS produceerde Het Gouden Uur en zond deze dan ook uit op NPO3 in het najaar van 2022. In het voorjaar van 2023 kwam er vervolgens goed nieuws. Er is namelijk een tweede seizoen in de maak.

Waar het tweede seizoen over gaat hebben de makers nog niet naar buiten gebracht. Het ligt echter voor de hand dat de zoektocht verder zal gaan naar de personen binnen de politie die een link hebben met de aanslag. Een releasedatum op de NPO heeft AVRO/TROS en producent NL Film nog niet naar buiten gebracht.

Klein jaar later op Netflix?

Als we kijken naar het eerste seizoen zat er een klein jaar tussen de lancering op televisie en de release op Netflix. Het is aannemelijk dat er ook voor Het Gouden Uur seizoen 2 een dergelijke tijdspanne zal zijn, waardoor het seizoen een jaar nadat deze te zien is op de NPO ook op Netflix zal verschijnen.

Wil je direct op de hoogte gebracht worden als het bekend is wanneer Het Gouden Uur seizoen 2 op Netflix verschijnt? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief!

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?