Laatste nieuws over Netflix

Wanneer komt Hjem Til Jul / Home for Christmas seizoen 3 op Netflix?

Wanneer komt Hjem Til Jul / Home for Christmas seizoen 3 op Netflix? We hebben er even op moeten wachten, maar in februari kwam het hoge woord eruit. Hjem Til Jul keert niet terug voor een derde seizoen op Netflix.

Noorse kerstserie

In Hjem Til Jil, de Noorse kerstserie van Netflix, draait het om de dertigjarige Johanne. In de liefde is het voor haar nog niet gelukt, maar eenzaam is ze niet. Ze deelt tenslotte een appartement met een vriendin. Nu iedereen om haar heen kinderen krijgt, begint ze zelf ook de druk te voelen. Ze zegt dan ook tegen haar moeder dat ze een vriend heeft. Als haar moeder de vriend wil leren kennen, moet Johanne in rap tempo op zoek naar een leuke jongen.

Wanneer komt Hjem Til Jul / Home for Christmas seizoen 3 op Netflix?

Wanneer komt Hjem Til Jul / Home for Christmas seizoen 3 op Netflix? Lange tijd was het onduidelijk of we in de toekomst nog aan de slag konden met een derde seizoen van Hjem Til Jul. Daar kwam in februari verandering in toen regisseur Per Olav Sørensen met de bevestiging van de annulering kwam.

“Het was een fantastische ervaring en we hadden geen betere reactie kunnen vragen van de fans over de hele wereld. Het tweede seizoen was bedoeld als het laatste en het verhaal is dan ook mooi afgerond”, aldus de regisseur. Ondertussen aan de slag met soortgelijke series? Denk eens aan Uberweihnachten en Merry Happy Whatever. Check ook de Kerstfilm Top-25.

Wil je direct op de hoogte gebracht worden als Hjem Til Jul / Home for Christmas seizoen 3 op Netflix staat? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief!

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?