Laatste nieuws over Netflix

Wanneer komt Homeland seizoen 7 op Netflix

Wanneer mag Homeland seizoen 7 op Netflix in Nederland verwacht worden? Die vraag houdt ons bezig nu we weten dat het zesde seizoen er vanaf 16 januari op staat. Moeten we nu weer een jaar wachten op het vervolg van deze uiterst populaire serie?

BNNVARA

Al jaren is het nieuwste seizoen van Homeland eerst bij BNNVARA te zien. Dat was bijvoorbeeld ook zo met het zesde seizoen. In 2017 werd dit in Nederland eerst op televisie uitgezonden en in januari 2018 verscheen dit deel op Netflix in Nederland.

Homeland seizoen 7 op Netflix

Homeland seizoen 7 zal ook op Netflix verschijnen nadat het in Nederland op televisie is geweest. Inmiddels is bekend dat BNNVARA Homeland seizoen 7 vanaf februari 2018 gaat uitzenden. Dit seizoen bestaat weer uit twaalf afleveringen en zal dus een paar maanden lopen. Inmiddels is er een patroon waarneembaar. Eerst is het deel op televisie te zien en ongeveer jaar later is het voor Netflix mogelijk om de streamingrechten aan te schaffen. Wat dat betreft is er een inschatting te maken wanneer Homeland seizoen 7 op Netflix verwacht wordt. Dat zal dus naar alle waarschijnlijkheid ergens rond januari/februari 2019 zijn, mits Netflix de licentie weet te behouden.

Net als seizoen 6 speelt ook Homeland seizoen 7 zich af in de Verenigde Staten. Na New York wordt nu uitgeweken naar Virginia, de plaats waar het hoofdkantoor van de CIA gevestigd is. Uiteraard is Carrie Mathinson weer aanwezig en hetzelfde geldt voor Saul Berenson en Dar Adal. Het verhaal wordt in feite opgepakt waar het voorgaande seizoen was geëindigd. Dat wordt duidelijk uit de trailer van het nieuwe seizoen, dat onder aan dit bericht te zien is. Hoe het verhaal zich precies zal ontwikkelen kunnen we pas zien vanaf januari/februari 2019 als Homeland seizoen 7 op Netflix verwacht wordt.

Wil je op de hoogte gebracht worden als Homeland seizoen 7 op Netflix staat? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief!

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?