Laatste nieuws over Netflix

Wanneer komt How To Get Away With Murder seizoen 5 op Netflix?

Wanneer komt How To Get Away With Murder seizoen 5 op Netflix? De uitzendingen van How To Get Away With Murder seizoen 5 zijn in volle gang bij ABC en in Nederland kunnen we aan de slag met de eerste vier seizoenen van de serie. De grote vraag is nu wanneer we ook het vijfde seizoen van HTGAWM bij de streamingdienst kunnen verwachten.

How To Get Away With Murder

How to Get Away With Murder is de laatste jaren uitgegroeid tot een groot succes bij zowel ABC als Netflix. In de serie draait het om Annalise Keating, een professor in de strafrecht die ieder jaar een groep excellente studenten selecteert. Zij krijgen de kans om haar activiteiten van dichtbij mee te maken en ervaring op te doen. Wes, Michaele, Laurel en Asher zijn de uitverkorenen. Wat ze dan nog niet weten, is dat hun leven compleet verandert.

Wanneer komt How To Get Away With Murder seizoen 5 op Netflix?

Netflix heeft nog geen officiële uitspraken gedaan over wanneer How To Get Away With Murder seizoen 5 wordt toegevoegd aan het aanbod, maar toch kunnen we wel alvast een voorzichtige voorspelling doen. Het vierde seizoen van de reeks werd tussen 28 september 2017 en maart 2018 uitgezonden in Amerika en werd vervolgens op 1 januari 2019 toegevoegd aan het aanbod van Netflix in Nederland. Seizoen 3 verscheen een jaar eerder op 1 januari op Netflix.

Het ziet ernaar uit dat we het vijfde seizoen van How To Get Away With Murder dan ook in de eerste maanden van 2020 bij Netflix kunnen verwachten en misschien zelfs wel op 1 januari. Ook dat seizoen wordt tenslotte uitgezonden sinds eind september 2018 en loopt tot en met maart 2019.

Wil je direct op de hoogte gebracht worden als bekend is wanneer How To Get Away With Murder seizoen 5 op Netflix verschijnt? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief!

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?