Laatste nieuws over Netflix

Wanneer komt How To Get Away With Murder seizoen 6 op Netflix?

Wanneer komt How To Get Away With Murder met het zesde en tevens laatste seizoen op Netflix? Het is de vraag nadat op nieuwjaarsdag 2020 het vijfde seizoen van de spannende thrillerserie online kwam. Een datum voor het zesde seizoen is vrij duidelijk aan te wijzen voor HTGAWM, of komt er een wijziging?

Annalise Keating

In How To Get Away With Murder draait het om een groep studenten rondom Annalise Keating (Viola Davis). De docent rechten op een universiteit verzamelt ieder jaar haar beste studenten om zich heen, waarmee ze zaken wil winnen. Het loopt ditmaal anders wanneer er een moord wordt gepleegd. Met flash forwards zien we al dat de groep studenten hierbij een cruciale rol vervullen, maar wat is er exact gebeurd? Daar komen we in het eerste seizoen achter.

Door een dramatisch slot was een vervolg snel gemaakt en How To Get Away With Murder ging in een sneltreinvaart verder. De groep kwam steeds scherper tegenover elkaar te staan, maar loslaten kon niemand. Daarvoor was het onderlinge geheim te groot. En de invloed van Annalise te groot.

Wanneer verschijnt How To Get Away With Murder seizoen 6 op Netflix?

Wanneer komt seizoen 6 van How To Get Away With Murder op Netflix? Daar kon in eerste instantie een vrij gericht antwoord op gegeven worden. Alle seizoenen van de topreeks zijn namelijk op 1 januari van het kalenderjaar op Netflix gekomen. Het lag dan ook voor de hand dat het zesde seizoen op 1 januari 2021 op Netflix zou verschijnen. Er is echter veel anders gegaan in 2020 dan andere jaren. Zo liep HTGAWM in de Verenigde Staten altijd vanaf oktober tot en met februari of maart. Het uitzendschema van het slotseizoen was anders. Er werd namelijk voor gekozen om een veel langere midseason break te doen. Hierdoor eindigde het zesde seizoen van How To Get Away With Murder pas in mei. Doordat de reeks niet op nieuwjaarsdag is verschenen, is de verwachting nu dat How To Get Away With Murder seizoen 6 in maart of april 2021 op Netflix zal verschijnen.

Het zesde seizoen van How To Get Away With Murder zal wel het laatste seizoen zijn dat te zien is op Netflix. ABC, de Amerikaanse zender die de reeks heeft laten maken, heeft namelijk besloten dat er een punt wordt gezet achter de serie. Ook het slotseizoen zal bestaan uit vijftien afleveringen. Wil je in de tussentijd nog meer spannende series kijken? The Sinner, The Alienist, Guilt en Wanted zijn dan goede series om op te zetten! Wil je juist meer zien van Viola Davis? Ze speelt ook in de films Prisoners, Trust en Law Abiding Citizen.

Wil je direct op de hoogte gebracht worden als How To Get Away With Murder seizoen 6 op Netflix staat? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief!

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?