Laatste nieuws over Netflix

Wanneer komt Ingobernable seizoen 3 op Netflix?

Wanneer komt Ingobernable seizoen 3 op Netflix? Het tweede seizoen van de Mexicaanse serie werd op 14 september 2018 toegevoegd aan het aanbod van Netflix en nu is het wachten op seizoen 3 begonnen. Tot op heden is het echter nog niet bekend of er nog wel een derde seizoen komt.

Ingobernable

In Ingobernable staan Emilia Urquiza, de First Lady van President Diego Nava en de president zelf centraal. Zodra de camera’s draaien lijkt dit het ideale koppel te zijn. Ze hebben altijd een stralende lach en een verliefde blik, maar de waarheid blijkt anders. De twee krijgen het steeds moeilijker met elkaar.

Tot het moment dat de president wordt vermoord en Emilia wordt gezien als de hoofdverdachte. Ze slaat op de vlucht en ook in seizoen 2 zagen we dat ze daar nog altijd mee bezig is, terwijl ze ondertussen vecht voor haar gelijk.

Wanneer komt Ingobernable seizoen 3 op Netflix?

Wanneer Ingobernable seizoen 3 op Netflix verwacht mag worden is nog niet bekend. Helaas heeft Netflix tot op heden nog niets bekendgemaakt over een mogelijk derde seizoen van Ingobernable. Mocht er wel een seizoen 3 komen, dan lijken we die niet snel te kunnen verwachten. Ook tussen het eerste en tweede seizoen zat tenslotte een periode van anderhalf jaar. Zodra Netflix iets bekend heeft gemaakt over een mogelijk vervolg van Ingobernable, passen we dit bericht uiteraard aan.

Wil je direct op de hoogte gebracht worden als Ingobernable seizoen 3 op Netflix staat? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief!

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?