Laatste nieuws over Netflix

Wanneer komt Jane the Virgin seizoen 4 op Netflix?

Jane the Virgin is bij The CW al toe aan zijn vierde seizoen, maar op Netflix moeten we het nog stellen met de eerste drie seizoenen van de serie. Wanneer de serie in Nederland verder gaat op Netflix, is nog niet officieel bekend. Door het schema in de afgelopen jaren kunnen we echter wel alvast een voorspelling doen wat betreft seizoen 4 op Netflix.

Onverwachts zwanger

Jane Villanueva is echt van plan om geen seks te hebben voor het huwelijk. Toch is ze onverwachts zwanger geraakt. Niet omdat ze seks heeft gehad, maar vanwege een medische fout. Het gooit heel haar leven overhoop.

In seizoen vier zijn we drie jaar verder met het verhaal en de synopsis belooft nu al weer heel wat. Jane is eindelijk getrouwd, maar haar man Michael (Bret Dier) werd neergeschoten op hun huwelijksnacht. Maar gelukkig overleefde hij het om het verhaal te vertellen. En ook heeft Jane eindelijk seks gehad, ze gaat dus niet langer als maagd door het leven. Getrouwd zijn was alles waar Jane op hoopte, totdat het ergste gebeurde en Michael stierf aan complicaties. In seizoen 4 ziet het leven er dan ook heel anders uit voor Jane.

Wanneer komt Jane the Virgin seizoen 4 op Netflix?

Jane the Virgin wordt oorspronkelijk uitgezonden bij The CW. Door de samenwerking van Netflix met dit netwerk heeft de streamingdienst vaak snel nieuwe seizoenen online staan. Met Jane the Virgin moeten we echter wel altijd wat langer geduld hebben. Naar verwachting zal de streamingdienst de lijn van de afgelopen jaren blijven volgen. In dat geval verschijnt Jane the Virgin seizoen 4 in april 2019 op Netflix. Zodra een definitieve datum bekend is, werken we dit artikel bij.

Wil je direct op de hoogte gebracht worden als het bekend is wanneer Jane the Virgin seizoen 4 op Netflix verschijnt? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief!

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?