Laatste nieuws over Netflix

Wanneer komt Kalifat seizoen 2 op Netflix?

Wanneer komt Kalifat seizoen 2 op Netflix? Helaas is er nog niets bekend over de toekomst van Kalifat. De Zweedse serie werd eerder al uitgezonden bij SVT en is sinds 18 maart te bekijken op Netflix. Daarmee kan de reeks nu een groter publiek bereiken, maar of dat ook een nieuw seizoen oplevert, is nog onduidelijk.

Kalifat

Agent Fatima krijgt een tip dat er een terroristische daad in Zweden gepland staat. De dreigende aanslag zorgt ervoor dat de levens van een groep vrouwen wordt verbonden. Zo volgen we een moeder met een dilemma, een bevlogen studente en een ambitieuze agente.

Wanneer komt Kalifat seizoen 2 op Netflix?

Wanneer komt Kalifat seizoen 2 op Netflix? Helaas hebben de makers nog niets bekendgemaakt over de toekomst van de Zweedse serie. Dat betekent echter nog niet dat we geen nieuwe seizoenen meer hoeven te verwachten. Het is niet ondenkbaar dat men even afwachten hoe de reeks op Netflix wordt ontvangen voordat gekozen wordt voor het bestellen van een vervolg.

Daarbij liet Anna Croneman van SVT recent al iets weten over Kalifat. “Ik zag net dat er een Facebookgroep is gestart die een tweede seizoen nodig heeft. Het is natuurlijk best geweldig, maar er is niets gepland, dus we vragen om terug te komen op de kwestie.” Ondertussen aan de slag met andere Zweedse series? Denk aan Missing, Midsommar of Beck.

Wil je direct op de hoogte gebracht worden als bekend is wanneer Kalifat seizoen 2 op Netflix verschijnt? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief!

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?