Laatste nieuws over Netflix

Wanneer komt Kärlek & Anarki seizoen 2 op Netflix?

Wanneer komt Kärlek & Anarki seizoen 2 op Netflix? Netflix heeft op 4 november de nieuwe romantische komedieserie Love & Anarchy gelanceerd. Het eerste seizoen van de Zweedse serie is inmiddels te bekijken, maar mogen we ook een vervolg op Netflix verwachten? Het antwoord daarop is inmiddels bekend: ‘ja’.

Love & Anarchy

In Kärlek & Anarki draait het om Sofie, een ambitieuze adviseur en getrouwde moeder van twee. Wanneer Sofie de opdracht krijgt om een oude uitgeverij te herstructureren, verandert er veel in het leven van Sofie. Ze ontmoet de jonge IT’er Max en de twee komen in een onverwachte en gewaagde flirt terecht. Hun spel zorgt ervoor dat ze hun levens flink onder de loep moeten nemen.

Wanneer komt Kärlek & Anarki seizoen 2 op Netflix?

Wanneer komt Kärlek & Anarki seizoen 2 op Netflix? De streamingdienst heeft maanden gewacht totdat meer duidelijk werd over de toekomst van Kärlek & Anarki. In maart 2021 was het eindelijk zover. Het was Björn Mosten, hoofdrolspeler Max, die bekendmaakte dat er inderdaad een vervolg komt. De opnames van dat tweede seizoen gaan in de komende maanden van start op Netflix.

Björn Mosten vertelde over seizoen 2: “Het wordt ongelooflijk leuk. Ik verlang ernaar om weer te beginnen met opnemen.” Seizoen 2 wordt op 16 juni op Netflix verwacht. Ondertussen aan de slag met andere Zweedse series? Denk eens aan Quicksand of Bonusfamiljen.

Wil je als eerste op de hoogte gebracht worden als het bekend is wanneer Kärlek & Anarki seizoen 2 op Netflix verschijnt? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief!

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?