Laatste nieuws over Netflix

Wanneer komt La Révolution seizoen 2 op Netflix?

Wanneer komt La Révolution seizoen 2 op Netflix? Helaas is er nog vrij weinig bekend over de toekomst van La Révolution. De verwachtingen van de Franse oorlogsserie waren voorafgaand aan de release al hoog, mede omdat de reeks al langere tijd op de rol stond. Toch komt er nu geen tweede seizoen van de serie.

La Révolution

In La Révolution worden we meegenomen naar het tijdperk van de Franse revolutie in het jaar 1787. Daar heeft de toekomstige uitvinder van de guillotine een onbekend virus ontdekt. Door ‘Blue Blood’ verandert het bloed van de geïnfecteerde in de kleur blauw. De ontdekking leidt tot een massamoord.

Wanneer komt La Révolution seizoen 2 op Netflix?

Wanneer komt La Révolution seizoen 2 op Netflix? Of er ook een tweede seizoen komt van La Révolution is op dit moment nog niet bekend. Wat wel duidelijk is, is dat de serie met hoge verwachtingen is gelanceerd en dus is de kans groot dat Netflix verder wil gaan met de Franse oorlogsserie.

Toch is hem dat niet geworden. Netflix heeft ervoor gekozen om na één seizoen te stoppen met La Révolution. De serie haalde weliswaar een breed publiek uit verschillende landen. “Maar we gaan de serie niet vernieuwen voor een tweede seizoen. Alhoewel het interesse heeft gewekt, vond het publiek niet wat ze wilden.” Ondertussen kun je op Netflix wel aan de slag met de Franse serie Marseille.

Wil je direct op de hoogte gebracht worden als La Révolution seizoen 2 op Netflix staat? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief!

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?