Laatste nieuws over Netflix

Wanneer komt Las del Hockey seizoen 2 op Netflix?

Wanneer komt Las del Hockey seizoen 2 op Netflix en komt er überhaupt een nieuw seizoen van de Spaanse serie. Het zijn vragen die sinds half september veel gesteld worden. De reeks werd toen gelanceerd op Netflix en bleek gelijk in de smaak te vallen.

Las del Hockey om meidenteam te redden

De Spaanse series volgen elkaar in rap tempo op en de meeste worden zeer enthousiast begroet. Dat begon al met Gran Hotel en Velvet, sinds La Casa de Papel is er een duidelijke versnelling gekomen. Inmiddels is Élite een grote hit en kan Las del Hockey zomaar de volgende zijn.

In deze reeks draait het om zeven dames die fanatieke rolhockeysters zijn. Hun club Pati Minerva staat alleen op omvallen en ze willen dan ook het damesteam opdoeken. Het zevental doet er alles aan om dit te voorkomen en ondertussen maken we ook nog de problemen in hun privéleven mee.

Komt er een Las del Hockey seizoen 2 op Netflix?

Las del Hockey is op 20 september 2019 gelanceerd op Netflix. Eerder was de reeks al te zien in Spanje bij TV 3 Cat. De seizoensfinale werd erg goed bekeken met 11,2% marktaandeel. Genoeg reden dus om de serie te verlengen, maar de cijfers van Netflix zullen eerst worden afgewacht. Las del Hockey is namelijk een co-productie van Netflix en TV 3 Cat.

Komt er een Las del Hockey seizoen 2 op Netflix? Als de kijkcijfers op de streamingdienst goed zijn, dan zal dit zeker het geval zijn. Op dit moment is dat echter nog niet duidelijk, aangezien Netflix slechts sporadisch kijkcijfers bekend maakt. Mocht er een verlenging komen, dan zal het nieuwe seizoen vermoedelijk in het najaar van 2020 verschijnen. Echter zijn er wel Spaanse series die sneller een vervolg krijgen, zoals Cable Girls en Alta Mar.

Wil je als eerste op de hoogte gebracht worden als het bekend of Las del Hockey seizoen 2 op Netflix komt? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief!

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?