Laatste nieuws over Netflix

Wanneer komt Legends of Tomorrow seizoen 4 op Netflix?

Wanneer komt Legends of Tomorrow seizoen 4 op Netflix? De DC-serie wordt uitgezonden bij The CW, maar door de samenwerking met de streamingdienst kunnen we in Nederland altijd razendsnel aan de slag met nieuwe afleveringen. Nu duidelijk is dat er ook een vierde seizoen komt, is het natuurlijk de grote vraag wanneer we dat seizoen bij Netflix kunnen verwachten.

Legends of Tomorrow

In DC’s Legends of Tomorrow zien we hoe een mysterieuze ’tijdmeester’ een onwaarschijnlijk team van superhelden en misdadigers bij elkaar brengt met maar één doel: de wereld redden van een krachtig kwaad. Voor het vierde seizoen gaat er wel wat veranderen, zo legde uitvoerend producent Phil Klemmer al uit.

“Er komen meer veranderingen aan. We willen niet dat de superhelden zo blijven zoals het nu is. We zullen tenminste één held, misschien wel twee, zien veranderen in een slechterik. En dan zullen we, zeer waarschijnlijk, een nieuwe superheld vinden”, aldus Klemmer. “We zullen waarschijnlijk meer in de wereld van mythes en monsters duiken. We zullen altijd een tijdreis-show zijn, maar ik denk dat dat genre ons ook de ruimte geeft voor veel coole verhalen.”

Wanneer komt Legends of Tomorrow seizoen 4 op Netflix?

The CW heeft al bekend gemaakt dat Legends of Tomorrow kan rekenen op een vierde seizoen. Wanneer dat seizoen precies verschijnt, is in juni officieel aangekondigd. Het vierde seizoen van de serie gaat op 22 oktober van start bij The CW en wordt één dag later, op 23 oktober, ook bij Netflix verwacht.

Wil je als eerste op de hoogte worden gebracht als Legends of Tomorrow seizoen 4 op Netflix komt? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief!

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?