Laatste nieuws over Netflix

Wanneer komt Line of Duty seizoen 6 op Netflix?

Wanneer komt Line of Duty seizoen 6 op Netflix? Netflix voegde op vrijdag 1 november het vijfde seizoen van Line of Duty toe aan zijn streamingdienst. Daardoor kunnen we bij Netflix nu aan de slag met seizoen 3, 4 en 5. Over een release van een zesde seizoen, is tot op heden nog weinig bekend.

Line of Duty

Line of Duty is een Britse politieserie. We zien hoe DS Steve Arnott wordt overgeplaatst naar een nieuwe anti-corruptie-eenheid. Dat had alles te maken met het feit dat hij weigerde betrokken te raken in een doofpotaffaire waarbij een man overleed na foute schoten.

Wanneer komt Line of Duty seizoen 6 op Netflix?

Wanneer komt Line of Duty seizoen 6 op Netflix? Het goede nieuws is dat we al weten dat Line of Duty voorzien gaat worden van een zesde seizoen. Achter de schermen wordt er al hard gewerkt aan nieuwe afleveringen. Al in februari 2017 werd dat zesde seizoen besteld.

Een releaseperiode is nog niet helemaal bekend, maar door naar het verleden te kijken lijken we rekening te moeten houden met het voorjaar van 2021. Als de afleveringen vervolgens net zo snel op Netflix verschijnen als bij seizoen 5, dan kunnen we aan het eind van 2021 bij de streamingdienst aan de slag met de episodes.

Wil je direct op de hoogte gebracht worden als Line of Duty seizoen 6 op Netflix staat? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief!

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?