Laatste nieuws over Netflix

Wanneer komt Locke & Key seizoen 3 op Netflix?

Wanneer komt Locke & Key seizoen 3 op Netflix? Het goede nieuws is dat ver voor de release van Locke & Key seizoen 2 al duidelijk werd dat we ons op mogen maken voor een derde seizoen van de serie. Sterker nog, de opnames van dat derde seizoen zouden zelfs al zijn afgerond. Daardoor zou het derde seizoen van Locke & Key al razendsnel kunnen verschijnen. Zo zat tussen de release van seizoen 1 en seizoen 2 van Locke & Key een periode van anderhalf jaar. Bij Locke & Key seizoen 3 zou dat sneller kunnen.

Geheimzinnige sleutels

Locke & Key is een Amerikaanse fantasy-horrorserie van Netflix. Het verhaal is gebaseerd op de comicreeks van Joe Hill. In het eerste seizoen volgen we Nina en de kinderen Tyler, Kinsey en Bode. De vier verhuizen na de dood van Rendell Locke, de vader van het gezin, naar het Keyhouse in Matheson, Massachusetts. Het huis blijkt mysterieuze sleutels te bevatten met unieke magische krachten. Die sleutels leiden ze naar krachten en geheimen.

Derde seizoen

Een derde seizoen werd al razendsnel besteld. Daarover vertelde Brian Wright van Netflix: “Carlton en Meredith hebben een ongelooflijke wereld gebouwd in Locke & Key en we zijn verheugd dat de Lockes terugkeren voor meer in het derde seizoen. Ik ben verheugd om onze creatieve samenwerking met Meredith Averill uit te breiden, een getalenteerde maker met een scherp oog voor de beste horror en bovennatuurlijke verhalen.” Co-showrunner Carlton Cuse verklapte al: “We hebben nog een aantal ongelooflijke avonturen in petto voor de Locke familie in seizoen 3. En kunnen niet meer verheugd zijn om dit verhaal verder te mogen vertellen.”

Wanneer komt Locke & Key seizoen 3 op Netflix?

Wanneer komt Locke & Key seizoen 3 op Netflix? Het goede nieuws is dat het derde seizoen al ver voor de release van seizoen 2 werd besteld. Daardoor hebben de opnames in de afgelopen maanden al plaatsgevonden en zouden de opnames op het moment van schrijven zelfs al zijn afgerond. Door dat snelle afronden van de opnames zou Locke & Key seizoen 3 nog wel eens razendsnel naar Netflix kunnen komen.

Tussen de release van het eerste en tweede seizoen zat een periode van anderhalf jaar. Nu de opnames van seizoen 3 al voor de release van seizoen 2 zijn afgerond, is het mogelijk dat Locke & Key seizoen 3 al eind 2022 naar Netflix komt. Sterker nog, het gebeurt zelfs al eerder. 10 augustus is het zover. Ondertussen kun je aan de slag met soortgelijke series zoals The Haunting of Hill House en The Ghost Bride.

Wil je als eerste op de hoogte worden gebracht als Locke & Key seizoen 3 op Netflix komt? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief!

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?