Laatste nieuws over Netflix

Wanneer komt Locke & Key seizoen 2 op Netflix?

Wanneer komt Locke & Key seizoen 2 op Netflix? Locke & Key is een gloednieuwe horror-fantasyserie van Netflix. Het eerste seizoen van het veelbelovende project is sinds 7 februari te bekijken op Netflix en in maart werd duidelijk dat het niet bij dat ene seizoen blijft. Op 22 oktober 2021 keert Locke & Key terug voor een tweede seizoen.

Locke & Key

Locke & Key heeft voor zijn release op Netflix al een heel verhaal achter zich. De serie is gebaseerd op de comicbooks van Joe Hill en Gabriel Rodriguez. Eerstgenoemde is de zoon van Stephen King. Locke & Key zou in eerste instantie echter gemaakt worden door FOX en Universal Pictures. Beide partijen faalden echter, waarna Netflix ermee aan de slag ging.

De serie vertelt het verhaal van de drie kinderen Locke. Als hun vader op mysterieuze wijze wordt vermoord, verhuizen ze met hun moeder naar het ouderlijk huis genaamd Keyhouse. In dat huis vinden ze een sleutel die mogelijk verband houden met de dood van hun vader.

Wanneer komt Locke & Key seizoen 2 op Netflix

Wanneer komt Locke & Key seizoen 2 op Netflix? Netflix heeft in maart officieel groen licht gegeven voor een vervolg. In een interview met GameSpot vertelde uitvoerend producent Carlton Cuse al voor de vernieuwing over de werkzaamheden. “Schrijven aan seizoen 2, ondanks dat we nog geen groen licht hebben.” Op die manier kan men beter bekijken waar de serie naartoe moet gaan.

“Ik denk dat wanneer we aan het einde van het seizoen komen, we een beter gevoel hebben van hoe lang deze show nog kan lopen. Ik bedoel, het einde is cool, maar wederom, de show gaat zijn eigen weg en wordt iets anders. We willen zeker weten dat het einde werkt voor de TV-serie en dat we ons niet in een einde dwingen omdat de serie moet aflopen”, aldus Cuse. Het tweede seizoen verschijnt op 22 oktober 2021. Ondertussen kun je wel aan de slag met soortgelijke series zoals The Haunting of Hill House en The Ghost Bride.

Wil je als eerste op de hoogte worden gebracht als Locke & Key seizoen 2 op Netflix komt? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief!

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?