Laatste nieuws over Netflix

Wanneer komt Lockwood & Co seizoen 2 op Netflix?

Wanneer komt Lockwood & Co seizoen 2 op Netflix? Dat is de grote vraag nadat eind januari het eerste seizoen van de serie op de streamingdienst verscheen. De verwachtingen voor de serie waren voor release al hooggespannen. Zo zou dit maar een van de toppers van 2023 kunnen worden. Of er ook een tweede seizoen volgt van Lockwood & Co is echter nog onduidelijk. Dat zal afhangen van hoe goed de serie bekeken wordt en wat de recensies zijn.

Gebaseerd op een boek

Het verhaal van de Netflix Original Lockwood & Co is gebaseerd op de gelijknamige boeken. Daarin draait het om tienerspokenjagers die de straten van Londen doorzoeken. Ze gaan dodelijke gevechten aan met de geesten van de nacht. Tussen alle bureaus voor volwassenen, valt een kleine start-up op: Lockwood & Co, gerund door Anthony Lockwood, Georga Karim en Lucy Carlysle. Het drietal bindt de strijd aan met de vele dodelijke geesten die de Engelse hoofdstad Londen op zijn kop zetten om zo de loop van de geschiedenis voor altijd te veranderen terwijl ze een groot mysterie ontrafelen.

Wanneer komt Lockwood & Co seizoen 2 op Netflix?

De grote vraag is natuurlijk: Wanneer komt Lockwood & Co seizoen 2 op Netflix? Voordat we daar uitspraken over kunnen doen, is het eerst belangrijk om te weten of er überhaupt een tweede seizoen komt van de serie. Dat zal afhankelijk zijn van de kijkcijfers en recensies. Mocht de serie met name in de eerste weken na zijn release op Netflix goed worden bekeken, dan is de kans groot dat er ook een tweede seizoen volgt. In dat geval gaan we ervanuit dat de release ongeveer een jaar op zich zal laten wachten. Dat zou betekenen dat het tweede seizoen al ergens begin 2024 op Netflix zou kunnen verschijnen. Aan de slag met soortgelijke series? Denk eens aan The Midnight Club of The Haunting of Hill House.

Wil je als eerste op de hoogte worden gebracht als Lockwood & Co seizoen 2 op Netflix komt? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief!

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?