Laatste nieuws over Netflix

Wanneer komt Lost in Space seizoen 3 op Netflix?

Wanneer komt Lost in Space seizoen 3 op Netflix? Lost in Space wordt nog één keer voorzien van nieuwe afleveringen en dan is het over en uit. Het slotseizoen van Lost in Space wordt in 2021 op Netflix verwacht.

Lost in Space

Lost in Space is door Netflix nieuw leven in geblazen. De serie was in het verleden al eens gezien, maar heeft van de streamingdienst een reboot gekregen. We zien hoe de familie Robinson na een noodlanding op een buitenaardse planeet vecht om te overleven en te ontsnappen. Het probleem is alleen dat er overal gevaar dreigt.

Wanneer komt Lost in Space seizoen 3 op Netflix?

Wanneer komt Lost in Space seizoen 3 op Netflix? De streamingdienst heeft inmiddels bekendgemaakt dat Lost in Space een derde en tevens laatste seizoen krijgt. We kunnen al een voorzichtige schatting doen wat betreft de releaseperiode van dat slotseizoen.

Zo verscheen het eerste seizoen van de reeks op 1 april 2018 en duurde het vervolgens een maand voordat bekend werd dat er een vervolg zou komen. Dat tweede seizoen werd vervolgens op 2 december 2019 toegevoegd aan het aanbod. Voor een derde seizoen lijken we rekening te moeten houden met een release ergens in 2021.

Wil je direct op de hoogte gebracht worden als Lost in Space seizoen 3 is aangekondigd? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief!

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?