Laatste nieuws over Netflix

Komt er een Lucifer seizoen 4 op Netflix?

Wanneer komt Lucifer seizoen 4 op Netflix? Fans willen maar al te graag dat de serie vernieuwd wordt voor een vierde seizoen, maar FOX besloot op 11 mei 2018 om de serie te cancellen. Dit kwam als een grote shock, voor zowel fans als de makers. Want het derde seizoen van Lucifer eindigde met een grote cliffhanger. Gelukkig redde Netflix de serie uiteindelijk.

Lucifer Morningstar

In Lucifer, één van de veelzijdige series van Fox, draait het allemaal om Lucifer Morningstar. Hij heeft de laatste tijd doorgebracht in de hel waar hij zijn werk heeft gedaan. Hij vindt het nu echter tijd om de hel te verlaten en wat tijd op aarde door te brengen om de mensheid beter te begrijpen.

Hij besluit zijn intrek te nemen in Los Angeles, de stad van de engelen, en richt zich daar op zijn nachtclub Lux. Ondertussen raakt hij verstrikt in een zaak en wordt hij uitgenodigd om als consultant aan de slag te gaan bij de LAPD.

Komt er ooit een seizoen 4 van Lucifer?

FOX besloot om na drie seizoenen een punt te zetten achter Lucifer. Dit kwam als een grote verrassing, ook voor de makers. Showrunner Joe Henderson baalt ontzettend. “We hebben een seizoensfinale gemaakt met een hele grote cliffhanger, dus FOX kon ons eigenlijk niet laten stoppen. En in plaats daarvan gaan we nu onze fans ontzettend gefrustreerd achter laten.” De reden van het stopzetten zit voornamelijk in de flinke daling in de kijkcijfers bij FOX.

Een maand lang waren fans bang dat het er echt op zat voor Lucifer, maar Netflix heeft de serie gered. De streamingdienst heeft besloten de serie nieuw leven in te blazen, waardoor er sowieso een vierde seizoen komt van Lucifer. Vanaf nu gaat Lucifer dan ook verder als Netflix Original. Het vierde seizoen wordt op 8 mei 2019 in één keer toegevoegd op Netflix en telt tien afleveringen.

Wil je als eerste op de hoogte worden gebracht als Lucifer toch een seizoen 4 krijgt? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief!

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?