Laatste nieuws over Netflix

Wanneer komt Lucifer seizoen 5 op Netflix?

Wanneer komt Lucifer seizoen 5 op Netflix? Eigenlijk werd de serie eerder al geannuleerd, maar Netflix besloot de serie toentertijd te redden. Of er ook nog een vijfde seizoen komt, is nog onduidelijk.

Lucifer

De serie Lucifer heeft een uniek verhaal. Na drie seizoenen werd de serie geannuleerd door FOX en leek het verhaal van Lucifer Morningstar voorbij. Netflix, dat al de wereldwijde streamingrechten had voor de eerste seizoenen, besloot alsnog een vierde seizoen te bestellen van de reeks waarin Tom Ellis de hoofdrol speelt.

De serie vertelt het verhaal van Lucifer, die de laatste tijd heeft doorgebracht in de hel. Hij is nu wel klaar met zijn werk daar en besluit wat tijd op aarde door te brengen. Al snel komt hij in een nachtclub in Los Angeles terecht. Al snel krijgt hij de kans om aan de slag te gaan als consultant bij de LAPD.

Wanneer komt Lucifer seizoen 5 op Netflix?

Wanneer komt Lucifer seizoen 5 op Netflix? Het is nog niet bekend of Netflix verder gaat met Lucifer. De streamingdienst heeft de serie gered door een vierde seizoen te bestellen en daar blijft het niet bij. Netflix heeft een vijfde én tevens laatste seizoen besteld van de reeks. In 2020 lijken we de nieuwe afleveringen bij de streamingdienst te mogen verwachten.

Wil je direct op de hoogte gebracht worden als bekend is wanneer Lucifer seizoen 5 op Netflix verschijnt? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief!

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?