Laatste nieuws over Netflix

Wanneer komt Luna Nera seizoen 2 op Netflix?

Wanneer komt Luna Nera seizoen 2 op Netflix? Luna Nera is een nieuwe Europese serie van Netflix. De Italiaanse reeks Black Moon verscheen op vrijdag 31 januari bij de streamingdienst en nu is het de vraag of we nog een vervolg mogen verwachten. Helaas is daar nog niets over bekend.

Black Moon

Luna Nera is gebaseerd op het boek La Luna Nera van Tiziana Triana. De serie draait om een tienermeisje genaamd Ade in het 17e-eeuwse Italië. Ze ontdekt dat haar toekomst binnen een familie van heksen ligt. Ondertussen opent de vader van haar vriend de jacht op haar vanwege hekserij.

Wanneer komt Luna Nera seizoen 2 op Netflix?

Wanneer komt Luna Nera seizoen 2 op Netflix? Op dit moment is helaas nog niets bekend over de toekomst van Luna Nera. De Italiaanse serie is gloednieuw en het is dan ook niet vreemd dat Netflix nog niets naar buiten heeft gebracht over de toekomst.

Netflix pakt het bij nieuwe Originals tenslotte voorzichtig aan. De streamingdienst kijkt eerst hoe een serie wordt ontvangen voordat meer bekend wordt gemaakt over de toekomst ervan. Een eventueel tweede seizoen van Black Moon lijken we sowieso niet eerder dan in 2021 op Netflix te hoeven verwachten. Ondertussen aan de slag met soortgelijke series? Denk eens aan Chilling Adventures of Sabrina of Shadowhunters.

Wil je als eerste op de hoogte worden gebracht als Luna Nera seizoen 2 Netflix komt? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief!

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?