Laatste nieuws over Netflix

Wanneer komt Lupin deel 4 op Netflix?

Wanneer komt Lupin deel 4 op Netflix? De seizoenen van Lupin worden in delen gesplitst, waardoor het tellen lastig is. Want gaan we nu naar Lupin seizoen 4 op Netflix of is het eigenlijk het tweede deel van het tweede seizoen? Feit is dat we zeker weten dat er nog meer afleveringen van Omar Sy als Assane Diop op de streamingdienst krijgen. De vraag is alleen wanneer Netflix de release plant van Lupin deel 4.

Assana Diop is terug in Parijs

In 2021 zorgde Lupin voor de grote hit op Netflix. Omar Sy heeft zijn eigen serie gekregen waarin hij volledig los kon gaan. Naar de boeken over Arsène Lupin werd het personage Assane Diop gecreëerd. Deze meester inbreker heeft in de eerste delen een duidelijke wraakmissie. Het onrecht dat zijn vader is aangedaan moet worden rechtgezet en de dader hiervan moet zijn straf krijgen. En wel de straf die Diop passend vindt. In de Franse hoofdstad Parijs komt hij alleen in de knoop wanneer zijn voormalig vriendin en hun gezamenlijke zoon ook betrokken raakt bij dit alles.

Zwarte parel en moeder van Assane Diop

In het nieuwste deel van Lupin keert Diop terug naar Parijs. Hij wil de zwarte parel stelen en zijn grootste truc ooit uithalen. Want hij kondigt de diefstal vooraf namelijk aan. Wederom heeft Assane er niet op gerekend dat de strijd persoonlijk wordt. Want ditmaal wordt zijn moeder in alles betrokken.

Wanneer komt Lupin deel 4 op Netflix?

Wanneer komt Lupin deel 4 op Netflix? Wat we al zeker weten is dat er een vierde deel zal komen. Bestonden de eerste twee delen uit telkens vijf afleveringen, ditmaal zijn er twee keer zeven afleveringen gemaakt. De eerste zeven zijn nu dus op 5 oktober 2023 gelanceerd. Een exacte releasedatum voor deel 4 van Lupin heeft Netflix nog niet gegeven. De verwachting is dat dit tussen de drie en zes maanden zal zijn na het derde deel. Dit komt overeen met de tijdsspanne tussen de eerst twee delen, toen verschenen deze in de winter en vervolgens de zomer.

Lupin deel 3 komt in het najaar van 2023, waardoor Lupin deel 4 zomaar eens in het voorjaar van 2024 op de streamingdienst kan staan. Het is echter wachten op Netflix voor een definitieve datum. Ook is het nog onduidelijk of Netflix nog extra delen en seizoenen van Lupin zal laten maken. Qua bronmateriaal is er voldoende, want er zijn heel veel boeken geschreven over Arsène Lupin.

Wil je direct op de hoogte gebracht worden als het bekend is wanneer Lupin deel 4 op Netflix verschijnt? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief!

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?