Laatste nieuws over Netflix

Wanneer komt Lupin seizoen 2 op Netflix?

Wanneer komt Lupin seizoen 2 op Netflix? Wie dol is op spannende series, komt ongetwijfeld bij Lupin terecht. Het eerste seizoen van de Franse serie werd op vrijdag 8 januari toegevoegd aan het aanbod van Netflix, maar nu is het de vraag of er ook nog een tweede seizoen volgt.

Franse misdaadserie

De Franse misdaadserie Lupin is gebaseerd op de boeken van Maurice Leblanc. We volgen Lupin, een charmante inbreker, die tegenwoordig aan de slag gaat om gestolen sieraden van vrouwen terug te vinden. Dat kost hem echter meerdere keren bijna het leven. Ondertussen wil Assane Diop maar één ding: zijn vader wreken voor het onrecht dat een rijke familie hem heeft aangedaan.

Wanneer komt Lupin seizoen 2 op Netflix?

Wanneer komt Lupin seizoen 2 op Netflix? Met Lupin heeft Netflix een soortgelijk plan gevolgd als eerder werd gedaan bij komedieseries zoals The Ranch. Een seizoen is in twee delen opgesplitst. Waar op een nieuw seizoen vaak een jaar moet worden gewacht is dat nu niet het geval.

Er zit namelijk maar een half jaar tussen het verschijnen van nieuwe afleveringen. Inmiddels heeft Netflix dan ook laten weten dat Lupin deel 2 in de zomer van 2021 zal verschijnen. Onze verwachting is dat dit zomaar eens juli kan zijn, misschien wel op de Franse nationale feestdag? Tot op heden zijn de verwachtingen echter hoog. Wil je ondertussen aan de slag met een soortgelijke serie? Denk eens aan Los Favorites de Midas.

➡ Lupin deel 2: Alles wat we al weten

Wil je direct op de hoogte gebracht worden als bekend is wanneer Lupin seizoen 2 op Netflix verschijnt? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief!

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?