Laatste nieuws over Netflix

Wanneer komt Luther seizoen 6 op Netflix?

Wanneer komt Luther seizoen 6 op Netflix? Het vijfde seizoen van de crimeserie is in maart 2019 toegevoegd aan het aanbod van de streamingdienst en sindsdien is het de vraag of er nog een vervolg komt. Alhoewel BBC nog geen uitspraken heeft gedaan over een zesde seizoen van Luther, lijkt al duidelijk dat we nog een zesde seizoen mogen verwachten.

Luther

Luther is een psychologische politieserie van de BBC waarover Netflix de streamingrechten heeft voor onder meer Nederland. In de serie staat John Luther, gespeeld door Idris Elba, centraal. Zijn werk is zeker niet altijd makkelijk en dat heeft ook gevolgen voor zijn privéleven.

Zo is hij zijn vrouw al kwijtgeraakt, maar lukt het hem niet om haar los te laten. Lukt het John Luther ooit om om te gaan met de psychologische factoren die de misdaden die hij onderzoekt met zich meebrengen?

Wanneer komt Luther seizoen 6 op Netflix?

Luther is al vijf seizoenen een succes bij BBC. Toch zat er een lange tijd tussen het vierde seizoen en het vijfde seizoen. Liefst vier jaar duurde het voordat seizoen 5 bij het Britse netwerk verscheen. Niets wijst er tot op heden op dat dat het laatste seizoen gaat zijn. Zo hintte hoofdrolspeler Idris Elba eerder al naar een zesde seizoen voor de serie, zelfs wanneer hij James Bond gaat spelen lijkt hij tijd te willen maken voor Luther.

“Dit seizoen is niet het einde. Maar er gaan wel serieus veranderingen komen. Onze ambitie is dat het valt op de schaal van Seven.” Daarmee refereert hij naar de film met Brad Pitt en Morgan Freeman waarin de rechercheur net zo gemarteld is als de slachtoffers. Over een eventuele releasedatum op Netflix is nog niets bekend. Uiteraard zullen we eerst moeten afwachten wanneer de serie bij BBC verschijnt.

Wil je als eerste op de hoogte worden gebracht als Luther seizoen 6 op Netflix komen? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief!

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?