Laatste nieuws over Netflix

Wanneer komt Manifest seizoen 4 deel 2 op Netflix?

Het einde van Manifest is in zicht. Nadat het eerste deel van Manifest seizoen 4 op Netflix is toegevoegd, mogen we ons nog één keer opmaken voor nieuwe afleveringen van de serie. De grote vraag is alleen: Wanneer komt Manifest seizoen 4 deel 2 op Netflix?

Alhoewel het natuurlijk even afwachten is tot Netflix officiële uitspraken doet over een releaseperiode voor het laatste deel, kunnen we wel een voorzichtige schatting doen. Zo bleek eerder al dat Netflix voor zijn releasedatum voor Manifest seizoen 4 een toepasselijke datum koos. Dat verwachten we ook voor het tweede deel van Manifest seizoen 4.

Door Netflix toch een slotstuk

Het verhaal van de Amerikaanse bovennatuurlijke dramaserie Manifest is een bijzondere geworden. De serie ging in 2018 van start bij NBC en telde daar drie seizoenen. Na de release van seizoen 3 werd duidelijk dat het over en uit was voor de reeks bij NBC. Mede omdat de serie op die manier geen passend einde kreeg, besloten de makers op zoek te gaan naar nieuw onderdak.

Die werd gevonden, want Netflix was bereid om de serie op te pakken en te vernieuwen voor een vierde seizoen. Zo konden de makers Manifest toch een passend einde geven.

Vlucht met turbulentie

In Manifest draait het allemaal om Flight 828. Terwijl het vliegtuig van Jamaica onderweg is naar New York, is er een korte periode van turbulentie aan boord van het toestel. Alhoewel het voor hen lijkt als een korte periode, blijkt alles anders te zijn als ze eenmaal weer geland zijn.

Manifest seizoen 4
Manifest seizoen 4

In de tijd dat zij in de lucht zaten, is een periode van 5,5 jaar voorbij gegaan. Hun dierbaren denken dan ook dat de passagiers van de vlucht zijn overleden. Het wordt dan ook een flinke uitdaging voor de passagiers om weer te moeten integreren in de samenleving. Een samenleving die veel nieuwe realiteiten bevat.

Opgeknipt in twee delen

Het eerste deel van Manifest seizoen 4 is inmiddels op Netflix te bekijken. Daarmee nemen we nog geen afscheid van de serie. Zo zijn de eerste tien afleveringen weliswaar op Netflix te bekijken, maar het vierde seizoen telt uiteindelijk in totaal twintig afleveringen.

Wanneer komt Manifest seizoen 4 deel 2 op Netflix?

De grote vraag is dan ook: Wanneer komt Manifest seizoen 4 deel 2 op Netflix? Het goede nieuws is dat de opnames van het absolute slotstuk van Manifest al achter de rug zijn. Alle beelden zijn al opgenomen en achter de schermen wordt dan ook gewerkt aan het bewerken ervan.

Op 2 juni verschijnt Manifest seizoen 4 deel 2 op Netflix. Het eerste deel van de afleveringen verscheen eerder op 4 november, de datum waarop Flight 828 terugkeerde op aarde.

Wil je als eerste op de hoogte worden gebracht als Manifest seizoen 4 deel 2 op Netflix komt? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief!

FAQ over Manifest seizoen 4

Komt er een Manifest seizoen 5 op Netflix?

Nee, helaas hoeven we niet te rekenen op een vijfde seizoen van Manifest. Het is na vier seizoenen klaar met de bovennatuurlijke dramaserie.

Hoeveel afleveringen telt Manifest seizoen 4?

Het vierde seizoen van Manifest bestaat uit in totaal twintig afleveringen. Deze worden in twee delen online geplaatst.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?