Laatste nieuws over Netflix

Wanneer komt Manifest seizoen 4 op Netflix?

Wanneer komt Manifest seizoen 4 op Netflix? Het verhaal van de sci-fi-serie is een bijzondere geworden. De serie kwam na drie seizoenen ten einde bij NBC, maar is door Netflix gered. Nu de eerste drie seizoenen op Netflix te bekijken zijn, is het de vraag wanneer seizoen 4 van Manifest op Netflix komt. We hebben goed nieuws, want we lijken al zo goed als zeker te weten wat de releasedatum wordt van Manifest seizoen 4.

Manifest gered door Netflix

Manifest heeft al een bijzonder verhaal achter de rug. De serie ging in 2018 van start bij NBC en kreeg daar drie seizoenen. Na dat derde seizoen werd de stekker uit de reeks getrokken. Daar namen de makers geen genoegen mee en ze gingen op zoek naar onderdak. Dat vonden ze bij Netflix. De streamingdienst kocht de rechten aan van de eerste drie seizoenen en bestelde meteen een vierde seizoen. Daarmee krijgt de sci-fi-serie een passend einde.

Mysterieuze landing

In de Amerikaanse bovennatuurlijke dramaserie draait het allemaal om Flight 828. De vlucht is van Jamaica onderweg naar New York. Die vlucht verloopt niet helemaal soepel, want de passagiers komen in een korte periode van turbulentie terecht. Zodra ze landen, blijkt er iets vreemds gebeurd. In de tijd dat zij in het vliegtuig zaten, is een periode van 5,5 jaar voorbij gegaan. Iedereen denkt dat de passagiers van Flight 828 zijn overleden, maar niets blijkt minder waar. Nu zullen ze opnieuw moeten integreren in de samenleving.

Manifest seizoen 4

Seizoen in tweeën gedeeld

Over de opnames van Manifest seizoen 4 konden we eerder al goed nieuws melden. De opnames van de eerste helft van het vierde seizoen waren in april 2022 al afgerond. Het vierde seizoen wordt echter in twee delen geknipt. Dat is omdat het vierde seizoen met twintig afleveringen een stuk langer is dan fans van de serie tot op heden gewend waren. Voor de eerste helft van de afleveringen lijkt inmiddels de releasedatum bekend.

Lees ook: Manifest seizoen 4: Alles wat we al weten

Wanneer komt Manifest seizoen 4 op Netflix?

Wanneer komt Manifest seizoen 4 op Netflix? Netflix haalde al razendsnel de eerste twee seizoenen van Manifest naar zijn streamingdienst. Daarna volgde op 1 augustus het derde seizoen van de serie. Showrunner Jake Rake liet zich ontvallen dat het vierde seizoen in november zou verschijnen. Het zou maar zo kunnen dat gekozen wordt voor 4 november. Dat is én een vrijdag én de dag waarop Flight 828 terugkeerde op aarde. De eerdere seizoenen verschenen op de volgende data op Netflix:

  • Seizoen 1 en 2 – 1 januari
  • Seizoen 3 – 1 augustus

Veelgestelde vragen over Manifest seizoen 4

Waar kan je Manifest seizoen 4 kijken?

Het vierde seizoen van Manifest is exclusief te bekijken op Netflix. Ook de drie seizoenen daarvoor zijn te bekijken op de streamingdienst.

Hoeveel seizoenen van Manifest komen op Netflix?

Het einde van Manifest is in zicht. Na vier seizoenen komt de bovennatuurlijke serie namelijk ten einde.

Wanneer wordt het tweede deel van Manifest seizoen 4 op Netflix verwacht?

Voor het tweede deel van Manifest seizoen 4 is nog geen releasedatum bekend. Naar verwachting wordt daar pas na de release van het eerste deel meer over bekendgemaakt.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?