Laatste nieuws over Netflix

Wanneer komt Marcella seizoen 3 op Netflix?

Komt er een derde seizoen van Marcella, komt deze dan ook op Netflix en wanneer komt seizoen 3 van Marcella? Het houdt de gemoederen bezig nadat het tweede seizoen net zoals het eerste seizoen werd afgesloten met een behoorlijke cliffhanger en flink wat openstaande vragen.

Marcella werkt zich door moordzaken en privéproblemen

Marcella is een slimme rechercheur, maar de kampt met flink wat problemen. Ze heeft een traume verwerkt, alleen daardoor heeft ze wel eens een black-out. Dit zorgde in het eerste seizoen al voor een groot probleem en dat was in de tweede campagne niet anders. Marcella werkt ondertussen wel aan moordzaken en lost ze daar waar mogelijk ook nog eens op. Thuis heeft ze echter ook weinig rust. Haar man wil van haar scheiden en is al twee keer een andere relatie aangegeven. Hun kinderen zitten tussen tussen de twee vuren in en dat alles zorgt voor een bijzondere dynamiek.

Schrijver The Bridge maakt ook Marcella

De schrijver van The Bridge, Hans Rosenfeldt, is ook verantwoordelijk voor Marcella. Zijn eerste opgave was om Marcella in niets te laten lijken op Saga Noren. Dat is hem goed gelukt en inmiddels is ook Marcella hard op weg om het succes van de Zweeds-Deense serie te evenaren. Er wordt namelijk al gesproken over een derde seizoen van Marcella.

Komt er een Marcella seizoen 3 op Netflix?

Of er een seizoen 3 van Marcella op Netflix komt is een vraag die Rosenfeldt vaak krijgt. Hij sprak erover bij RadioTimes.com. “Het slot van het tweede seizoen is een opzet geweest richting het derde seizoen, vooral dat ze undercover gaat. Dit is alle informatie die we momenteel hebben over een derde campagne. Maar het is nog wel de vraag of we dit seizoen gaan maken. Ik heb geen idee wat de plannen zijn van ITV. Het is volledig in hun handen.”

Gelukkig is er goed nieuws gekomen vanuit ITV. Rosenfeldt schrijft inmiddels aan het derde seizoen van Marcella en dat seizoen kunnen we in 2019 verwachten. Het seizoen geeft onder meer een diepere kijk op de psychische gesteldheid van Marcella.

Wil jij als eerste weten wanneer Marcella seizoen 3 op Netflix komt? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief!

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?