Laatste nieuws over Netflix

Wanneer komt Marcella seizoen 4 op Netflix?

Wanneer komt Marcella seizoen 4 op Netflix? Op Netflix kunnen we aan de slag met Marcella, maar de serie is eigenlijk afkomstig van ITV. Of we in de toekomst nog een vierde seizoen mogen verwachten, is dan ook afhankelijk van wat de Britse zender besluit. Mocht er een vervolg komen, lijken we wel lang te moeten wachten.

Privéproblemen

Marcella is afkomstig van Hans Rosenfeldt, ook wel bekend als de schrijver van The Bridge. In de serie draait het om Marcella, een op het eerste oog slimme rechercheur, maar ze heeft één groot probleem. Ze kampt namelijk met black-outs waardoor ze soms geen idee meer heeft wat ze gedaan heeft en dat brengt haar in de eerste twee seizoenen in grote problemen. Desondanks werkt ze aan verschillende moordzaken die ze prima weet op te lossen. Aan het eind van het tweede seizoen bleven we in Marcella achter met heel wat vraagtekens. Want hoe moest haar toekomst eruitzien?

Wanneer komt Marcella seizoen 4 op Netflix?

Wanneer komt Marcella seizoen 4 op Netflix? Of er nog een vierde seizoen komt van Marcella, is nog onduidelijk. Marcella is tenslotte afkomstig van ITV en gek genoeg is het derde seizoen daar nog niet uitgezonden. In april werd bekend dat de uitzendingen van Marcella seizoen 3 bij ITV verplaatst werden naar de herfst. Desondanks werd het complete derde seizoen van de serie op 14 juni wel toegevoegd aan het aanbod van Netflix. Het ziet er nu naar uit dat het afwachten is tot het seizoen is uitgezonden bij ITV totdat meer duidelijk wordt over een eventueel vervolg.

Mocht er een vierde seizoen komen, dan lijken we wel lang te moeten wachten. Zo werd seizoen 2 begin 2018 uitgezonden bij ITV en moesten we vervolgens wachten tot het najaar van 2018 tot een derde seizoen werd aangekondigd. Pas in 2020 konden we met dat derde seizoen aan de slag. Ook tussen seizoen 1 en 2 zat twee jaar. Een eventueel vierde seizoen lijkt dan ook niet eerder dan in 2022 te verschijnen. Ondertussen aan de slag met soortgelijke series? Denk eens aan The Sinner of Sorjonen.

Wil je direct op de hoogte gebracht worden als bekend is wanneer Marcella seizoen 4 op Netflix verschijnt? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief!

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?