Laatste nieuws over Netflix

Wanneer komt Marianne seizoen 2 op Netflix?

Wanneer komt Marianne seizoen 2 op Netflix? Het is nog niet bekend of we in de toekomst ook een tweede seizoen mogen verwachten van de Franse horrorserie. Het is afwachten totdat Netflix meer bekend maakt over een eventueel tweede seizoen van de reeks.

Franse horrorserie

In Marianne draait het om een romanschrijfster die niet weet wat haar overkomt als blijkt dat haar gruwzame verhalen echt uitkomen. Ze gaat terug naar haar geboortestad om de demonen uit haar verleden te confronteren. Het resultaat is een angstaanjagende horrorserie die zijn releasedatum niet voor niets op vrijdag de 13e kreeg.

Wanneer komt Marianne seizoen 2 op Netflix?

Wanneer komt Marianne seizoen 2 op Netflix? Netflix heeft nog niets bekendgemaakt over de toekomst van Marianne. Het is dan ook niet bekend of we nog een vervolg mogen verwachten van de Franse horrorserie die afkomstig is van Samuel Bodin.

Het is niet ondenkbaar dat Netflix eerst de kijkcijfers afwacht voordat meer bekend wordt over de reeks. Mocht er een tweede seizoen komen, lijken we op zijn vroegst rekening te moeten houden met een release in het tweede gedeelte van 2020.

Wil je direct op de hoogte gebracht worden als Marianne seizoen 2 op Netflix staat? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief!

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?