Laatste nieuws over Netflix

Wanneer komt Marlon seizoen 2 op Netflix?

Wanneer komt Marlon seizoen 2 op Netflix? Dat is de vraag die veel kijkers van het eerste seizoen van de serie stellen. Nu het eerste seizoen van de Amerikaanse comedy serie op Netflix staat, is het uitkijken naar een tweede seizoen.

Marlon

Marlon is losjes geïnspireerd op het echte leven van Marlon Wayans. In deze klassieke familiekomedie zien we een liefhebbende Marlon als vader die zich in wil zitten voor het co-ouderschap met zijn ex-vrouw. Zijn vaderlijke advies is niet altijd het advies waar je als kind op zit te wachten.

Een ding moet je Marlon echter wel meegeven en dat is dat hij een goede vader is. Het gezin dat hij zoveel mogelijk bij elkaar probeert te houden, komt altijd op de eerste plaats. Dat gaat echter niet altijd goed, mede omdat hij zich soms als het grootste kind van allemaal gedraagt.

Wanneer komt Marlon seizoen 2 op Netflix?

Wat we in ieder geval al wel weten, is dat Marlon een tweede seizoen krijgt. NBC is namelijk in juni begonnen met het uitzenden van het tweede seizoen van Marlon. Het duurt vervolgens niet lang voordat de serie daarna naar Netflix komt. Seizoen 2 wordt al vanaf 22 oktober bij de streamingdienst verwacht.

Wil jij als eerste weten wanneer Marlon seizoen 2 op Netflix komt? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief!

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?