Laatste nieuws over Netflix

Wanneer komt Marlon seizoen 3 op Netflix?

Wanneer komt Marlon seizoen 3 op Netflix? Nu het tweede seizoen van de Amerikaanse komedieserie te bekijken is bij Netflix, wordt al reikhalzend uitgekeken naar een eventueel derde seizoen. Helaas is daar tot op heden echter nog niets over bekend.

Marlon

Het verhaal van Marlon is losjes geïnspireerd op het echte leven van Marlon Wayans. De serie is een echte klassieke familiekomedie, waarin we zien hoe liefhebbende vader Marlon aan zijn co-ouderschap werkt met zijn ex-vrouw. Het advies dat deze vader aan zijn kinderen geeft, is niet het advies waar je altijd naar moet luisteren.

Wat wel duidelijk is, is dat Marlon een goede vader is. Hij doet er alles aan om het gezin zo goed mogelijk bij elkaar te houden. Het gezin komt dan ook altijd op de eerste plaats. Doordat hij zich soms als het grootste kind van allemaal gedraagt, levert dat soms meer problemen dan verwacht.

Wanneer komt Marlon seizoen 3 op Netflix?

Of Marlon een derde seizoen krijgt, is nog niet bekend. Tot op heden heeft NBC, het netwerk dat de serie uitzendt in Amerika, daar nog geen uitspraken over gedaan. De show heeft een trouwe fanbase, maar helaas zijn de kijkcijfers voor het tweede seizoen wel flink ingezakt bij NBC. Desondanks is er wel nog hoop dat Marlon een derde seizoen krijgt, al is dat ook deels afhankelijk van de kijkersaantallen van seizoen 2 op Netflix. Later dit jaar wordt ongetwijfeld meer duidelijk over een eventueel derde seizoen.

Wil jij als eerste weten wanneer Marlon seizoen 3 op Netflix komt? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief!

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?