Laatste nieuws over Netflix

Wanneer komt Masters of the Universe: Revelation seizoen 2 op Netflix?

Wanneer komt Masters of the Universe: Revelation seizoen 2 op Netflix? Netflix lanceerde op vrijdag 23 juli het eerste seizoen van Masters of the Universe: Revelation. Daar lijkt het echter niet bij te blijven. Een tweede seizoen is namelijk al aangekondigd en lijkt zelfs al razendsnel naar Netflix te komen. De geruchten gaan namelijk dat het binnen een paar maanden al raak is voor het tweede seizoen van Masters of the Universe: Revelation.

Animatieserie

Met Revelation heeft Netflix een vervolg op de originele serie Masters of the Universe gemaakt. Met Revelation heeft Netflix een vervolg op de originele serie Masters of the Universe gemaakt. Met He-Man, Orko, Cinger en Man-At-Arms als bewakers van Castle Grayskull in een strijd tegen Skeletor, Evil-Lyn, Beat-Man en de legioenen van Snake Mountain. Maar nadat een laatste gevecht Eternia voor altijd heeft gebroken, is het aan Teela om het mysterie van het ontbrekende ‘Sword of Power’ op te lossen in een race tegen de klok om het einde van het universum te voorkomen.

Wanneer komt Masters of the Universe: Revelation seizoen 2 op Netflix?

Wanneer komt Masters of the Universe: Revelation seizoen 2 op Netflix? Goed om te weten is dat er nu al een tweede seizoen is besteld van Masters of the Universe: Revelation. We lijken dan ook niet lang te hoeven wachten tot er een tweede seizoen van de animatieserie naar Netflix komt.

De geruchten gaan nu namelijk al dat we al in oktober aan de slag kunnen met het tweede seizoen van Masters of the Universe: Revelation. Daarmee zou de animatieserie razendsnel terug kunnen keren voor een vervolg. Ondertussen aan de slag met soortgelijke series? Bekijk ook de beste animeseries op Netflix.

Wil je direct op de hoogte gebracht worden als het bekend is wanneer Masters of the Universe: Revelation seizoen 2 op Netflix verschijnt? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief!

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?