Laatste nieuws over Netflix

Wanneer komt Modern Family seizoen 11 op Netflix?

Wanneer komt Modern Family seizoen 11 op Netflix? Netflix lanceerde op 1 mei een prachtig cadeau voor de fans van komedieseries. De acht seizoenen van Modern Family werden in één keer toegevoegd aan het aanbod van de streamingdienst en ook seizoen 9 en 10 werden aangekondigd voor een release op 24 mei. De grote vraag is nu wanneer Modern Family seizoen 11 naar Netflix komt.

Drie gezinnen maken één grote familie

In Modern Family draait het om één groot gezin. Zo bestaat het gezien uit Jay Pritchett, zijn veel jongere vrouw Gloria en haar zoon Manny. Daarnaast is er de zoon van Jay die homoseksueel is en een dochtertje adopteert met zijn vriend Cameron Tucket.

Om het gezin compleet te maken, zijn ook Claire Dunphy, de dochter van Jay, haar man Phil Dunphy en hun drie kinderen van de partij. Alhoewel ze één grote familie vormen, leveren hun acties vaak komische situaties op.

Wanneer komt Modern Family seizoen 11 op Netflix?

Wanneer komt Modern Family seizoen 11 op Netflix? Netflix is erin geslaagd om de eerste tien seizoenen van Modern Family naar zijn streamingdienst te halen. In de Verenigde Staten is echter ook het elfde seizoen al in volle gang. Van dat elfde seizoen is nu de releasedatum bekend.

Het slotseizoen van de reeks wordt namelijk op 1 januari toegevoegd aan het aanbod. Andere sitcoms op Netflix zijn onder meer Marlon, The Big Bang Theory, How I Met Your Mother, The Ranch en Mr. Iglesias.

Wil je als eerste op de hoogte worden gebracht als Modern Family seizoen 11 op Netflix komt? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief!

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?