Laatste nieuws over Netflix

Wanneer komt Modern Family seizoen 9 op Netflix?

Wanneer verschijnt Modern Family seizoen 9 op Netflix? Eén van de meest succesvolle komedieseries ooit nadert zijn einde, want de geluiden zijn erg sterk dat er na tien jaar een einde komt aan de verhalen van de Pritchett-familie. Op Netflix wachten we dan ook op het negende seizoen van Modern Family.

Drie gezinnen maken één grote familie

Modern Family is naast een zeer succesvolle komedie ook een gewaagd verhaal. Zo zijn er flink wat taboes in de familie verwerkt. Zo heeft Jay Pritchett een veel jongere vrouw (Gloria) met een zoon (Manny) uit haar vorige relatie. De zoon van Jay is homo en heeft een relatie met Cameron Tucket. Samen adopteren ze ook nog een dochtertje uit Vietnam: Lily.

Het derde gezin wordt aangevoerd door Claire Dunphy, de dochter van Jay, samen met Phil Dunphy. Samen hebben ze drie kinderen: Haley, Alex en Luke. Al ziet er voldoende ruis op de lijn tussen de gezinnen, toch trekken ze op als één grote familie. Zeker gaandeweg de seizoenen worden de verhaallijnen meer verweven en de serie ook steeds hilarischer.

Komt seizoen 9 van Modern Family op Netflix?

Inmiddels staan er al acht seizoenen van Modern Family op Netflix. De afgelopen jaren is het vaste ritme van de verschijndatum wat losgelaten. Kwamen er eerst telkens begin september nieuwe seizoenen, in 2017 werd dat ritme losgelaten. Het zevende seizoen van Modern Family verscheen al in april, waarop seizoen 8 zich al aandiende in november van 2017.

Zo kwamen er opeens twee seizoenen in één kalenderjaar, waardoor het minder voorspelbaar is wanneer seizoen 9 van Modern Family exact op Netflix zal verschijnen. De meest realistische schatting is eind 2018. In de Verenigde Staten is dit seizoen in mei 2018 afgerond.

Wil je als eerste op de hoogte worden gebracht als Modern Family seizoen 9 op Netflix komt? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief!

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?