Laatste nieuws over Netflix

Wanneer komt Monarca seizoen 2 op Netflix?

Wanneer komt Monarca seizoen 2 op Netflix? Monarca is een gloednieuwe Mexicaanse dramaserie van Netflix. Mede omdat de serie nog volledig nieuw is, is het onduidelijk of we in de toekomst meer mogen verwachten van Monarca.

Monarca

Corruptie en drugs zijn aan de orde van de dag in Mexico. Ook in Monarca worden we meegenomen naar een serie waarin dat niet te vermijden valt. Ana Mariá keert terug naar Mexico om er alles aan te doen om het tequila-imperium van haar familie te redden. Dat blijkt echter moeilijker dan gedacht als het imperium door corruptie en geheimen op het punt staat om om te vallen.

Wanneer komt Monarca seizoen 2 op Netflix?

Wanneer komt Monarca seizoen 2 op Netflix? Het is helaas nog niet bekend of en wanneer we een tweede seizoen van Monarca mogen verwachten. De Mexicaanse dramaserie is afkomstig van Salma Hayek’s Ventanarosa Productions, Lemon Studios en Michael McDonald’s Stearns Castle. Zij zullen ongetwijfeld in samenwerking met Netflix bepalen of er nog toekomst is voor de serie.

Daarbij zal ook gekeken worden naar hoe goed het eerste seizoen ontvangen wordt. Netflix wacht dan ook vaak een paar weken tot na de release van een seizoen voordat meer duidelijk wordt over de toekomst. Mocht er een tweede seizoen komen, dan verschijnt die op zijn vroegst in 2020.

Wil je direct op de hoogte gebracht worden als Monarca seizoen 2 op Netflix staat? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief!

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?