Laatste nieuws over Netflix

Wanneer komt Monarca seizoen 3 op Netflix?

Wanneer komt Monarca seizoen 2 op Netflix? Helaas is er slecht nieuws voor de fans van de Mexicaanse dramaserie Monarca. Netflix heeft namelijk bekendgemaakt dat er geen derde seizoen komt van de Spaanstalige serie. De serie is dan ook gecanceld.

Mexicaanse dramaserie

In Mexico zijn corruptie en drugs aan de orde van de dag. Ook in Monarco staan de twee centraal. Het draait om Ana Mariá die terugkeert naar Mexico om er alles aan te doen om het tequila-imperium van haar familie te redden. Dat is echter nog niet zo eenvoudig als het imperium door corruptie en geheimen op het punt staat om om te vallen.

Wanneer komt Monarca seizoen 2 op Netflix?

Wanneer komt Monarca seizoen 3 op Netflix? De Mexicaanse serie Monarca zal niet terugkeren voor een derde seizoen. De thriller-drama zag het tweede seizoen op nieuwjaarsdag verschijnen, waarop deze ook lange tijd in de hitlijsten stond. Toch komt er geen derde seizoen, zo is nu naar buiten gebracht.

Osvaldo Benavides, de vertolker van Andrés in de serie, liet als eerste van zich horen. “Ik zeg vaarwel tegen Andrés Carranza. Het was een prachtig project, ik ben trots om deel uit te hebben gemaakt van dit verhaal.” Irene Azeual (Ana María) volgde niet veel later. “Er zijn soms verhalen die tot een einde komen terwijl er geen einde is.” Aan de slag met andere Spaanstalige series? Lees dan ons artikel over de beste Spaanse series op Netflix.

Wil je direct op de hoogte gebracht worden als Monarca seizoen 3 op Netflix staat? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief!

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?