Laatste nieuws over Netflix

Wanneer komt Mr. Iglesias seizoen 2 op Netflix?

Wanneer komt Mr. Iglesias seizoen 2 op Netflix? De sitcom met Gabriel Iglesias in de hoofdrol is een instant hit op de streamingdienst en het is dan ook wachten op een vervolg. Netflix heeft deze alleen nog niet aangekondigd, al lijkt dat een kwestie van tijd. Dan is de vraag, wanneer komt het tweede seizoen van Mr. Iglesias?

Gabriel Iglesias als geschiedenisleraar

Gabriel Iglesias kennen we als stand-up comedian, nu is hij ook te zien in zijn eigen komedieserie. Daarin speelt hij Mr. Iglesias, een geschiedenisleraar op een school. De schoolleiding wil graag een stap omhoog maken en daarvoor moeten alle slecht presterende leerlingen per direct vertrekken. Iglesias springt in de bres en gaat zich ontfermen over deze groep.

De meeste van deze leerlingen zijn namelijk niet onwelwillend, maar hebben allemaal hun eigen problemen. Een grote verlegenheid die in de weg zit, een arm gezin waardoor lessen worden gemist voor bijbaantjes en het ontbreken van intellect. Iglesias gaat met ze aan de slag en het levert een heerlijke komedie op. Gelachen wordt er uiteraard veelvuldig, toch worden er ook serieuze problemen aangestipt. Dat doet de serie echter op zo’n manier dat het nooit de glimlach weg haalt.

Wanneer komt Mr. Iglesias seizoen 2 op Netflix?

Wanneer komt Mr. Iglesias seizoen 2 op Netflix is dan de directe vraag. Vooralsnog heeft Netflix nog geen tweede seizoen van de komedieserie besteld. Het lijkt door de ontvangst een kwestie van tijd en ook doordat de productiekosten van een sitcom relatief laag zijn. Gabriel Iglesias wil zelf graag verder, dus mogen we aannemen dat er een vervolg komt.

Wanneer het tweede seizoen van Mr. Iglesias dan verschijnt op Netflix is nog afwachten. Series komen vaak met een tussenperiode van ongeveer een jaar. In het geval van komedieseries wil dit nog wel eens korter zijn. The Ranch heeft bijvoorbeeld twee keer per kalenderjaar tien afleveringen van een half uur. Ook het eerste seizoen van Mr. Iglesias had tien episodes van dertig minuten. In dit geval zou het mogelijk zijn dat rond de jaarwisseling er nieuwe afleveringen komen. Het meest veilige is uitgaan van de zomer van 2020 voor Mr. Iglesias seizoen 2.

Wil je als eerste op de hoogte zijn wanneer Mr. Iglesias seizoen 2 naar Netflix komt? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief!

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?