Laatste nieuws over Netflix

Wanneer komt Mr. Iglesias seizoen 3 op Netflix?

Wanneer kunnen we ons opmaken voor seizoen 3 van Mr. Iglesias op Netflix? We weten op zeker dat er nog nieuwe afleveringen komen, maar de grote vraag na de release van het tweede seizoen van de komedieserie met Gabriel Iglesias in de hoofdrol is nog wanneer dit zal zijn. ‘Fluffy’ staat opnieuw voor de klas.

Komiek als leraar van de ‘slechtste leerlingen’

Iglesias is bekend om zijn stand-up werk, in Mr. Iglesias kan hij zo af en toe ook in deze rol kruipen. De Amerikaan van Mexicaanse komaf is leraar en komt op voor een groep studenten die eigenlijk van school worden gestuurd. Niet omdat ze zich hebben misdragen, maar simpelweg omdat ze te slechte cijfers halen. Dat bezorgt de school een slechte naam en dus reden voor de leiding om ze weg te sturen.

Het is Iglesias die de groep gaat begeleiden en met succes. Met zijn humor, schouder om de arm en soms een goed gesprek komt hij binnen bij de leerlingen. Het brengt ze naar verrassend succes en in het tweede seizoen begint de zoektocht naar het vervolg van hun leven. Want moeten ze na deze school richting een College?

Wanneer komt Mr. Iglesias seizoen 3 op Netflix?

Wanneer komt Mr. Iglesias seizoen 3 op Netflix? Netflix bestelde na het succesvolle eerste seizoen twaalf nieuwe afleveringen. Het tweede seizoen bestaat uit zes afleveringen, waardoor er nog een derde deel zal komen met opnieuw zes episodes. Het is onduidelijk of het huidige seizoen verkort is vanwege de coronamaatregelen, en opnames dus stil lagen, of dat dit al zo gepland was.

De vraag die volgt is dan ook of de opnames voor de volgende afleveringen al zijn geweest of dat dit door de coronamaatregelen nog zal moeten gebeuren. Dit maakt tegelijkertijd veel uit voor wanneer we de episodes kunnen verwachten. Bij komediereeksen waarvan seizoenen in twee delen zijn geknipt bleek vaak dat er een half jaar tussen de release lag. In dat geval zal het winter 2020 worden voor we verder kunnen met seizoen 3 van Mr. Iglesias. Mochten de opnames nog niet zijn geweest, dan bestaat de kans dat dit later wordt. Ondertussen aan de slag met soortgelijke series? Denk eens aan Marlon, That 70’s Show of Community. Van Iglesias staan twee shows op Netflix, namelijk I’m Sorry for What i Said when I was Hungry en One Show Fits All.

Wil je als eerste op de hoogte worden gebracht als Mr. Iglesias seizoen 3 op Netflix komen? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief!

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?