Laatste nieuws over Netflix

Wanneer komt My Perfect Landing seizoen 2 op Netflix?

Wanneer komt My Perfect Landing seizoen 2 op Netflix? Helaas is de toekomst van de Canadese tienerdramaserie nog onzeker. Of we een tweede seizoen mogen verwachten, is dan ook nog niet bekend. Mocht er wel een vervolg komen, dan kunnen we alvast een voorzichtige schatting doen wat betreft de releaseperiode.

My Perfect Landing

My Perfect Landing is een Canadese kinderserie waarin het draait om de jonge getalenteerde turnster Jenny Cortez. Ze heeft het allemaal goed voor elkaar, maar dan besluit haar gezin te verhuizen naar Toronto waar alles verandert. In Toronto start het gezin een nieuwe turnvereniging.

Wanneer komt My Perfect Landing seizoen 2 op Netflix?

Wanneer komt My Perfect Landing seizoen 2 op Netflix? Helaas is het nog niet bekend of My Perfect Landing nog terugkeert voor een tweede seizoen. De Canadese tienerdramaserie was eerst te zien bij CBBC alvorens hij naar Netflix kwam. Toch is nog geen beslissing gemaakt over een mogelijk tweede seizoen.

Het is echter niet ondenkbaar dat eerst wordt afgewacht hoe de serie op Netflix wordt ontvangen. Doordat de reeks ook wereldwijd naar die streamingdienst komt, wordt het publiek voor My Perfect Landing alleen maar groter. Mocht er een tweede seizoen worden besteld, dan mogen we die waarschijnlijk ergens in 2021 verwachten. Ondertussen aan de slag met soortgelijke series? Denk eens aan Going for Gold of Feel the Beat.

Wil je op de hoogte gebracht worden als My Perfect Landing seizoen 2 op Netflix staat? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief!

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?